EUROLEAGUE

Βαθμολογία Euroleague: Δεν άλλαξε θέση ο Παναθηναϊκός, 6ος ο Ολυμπιακός

Δείτε πως διαμορφώθηκε ο πίνακας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια.
Βαθμολογία Euroleague: Δεν άλλαξε θέση ο Παναθηναϊκός, 6ος ο Ολυμπιακός

Βαθμολογία Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έπιασε καλή απόδοση στο πλαίσιο της 23η αγωνιστική της Euroleague, καθώς επιβλήθηκε με 75-63 της Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ.

Αυτή ήταν μόλις η 5η νίκη σε 20 ματς για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με την οποία παρέμεινε στην 17η θέση της κατάταξης.

Εξάλλου πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη με 86-75 μέσα στο Καζάν επί της Ούνικς, με 27 πόντους του Αλεξέι Σβεντ. Έτσι πήγε στο 13-8 και ανέβηκε στην 5η θέση, αφήνοντας τον Ολυμπιακό (12-8 το ρεκόρ του σε 20 ματς) στην 6η μετά τη χθεσινή (Πέμπτη 27/1) ήττα του από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ.

Από εκεί και πέρα το ματς της ημέρας έγινε στο Μονακό, εκεί όπου χρειάστηκαν δύο παρατάσεις προκειμένου η Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατήσει τελικά με 90-84. 17 πόντους είχε για τη βασίλισσα ο Γιαμπουσέλε, ενώ για τους Γάλλους από 19 σημείωσαν Μπέικον και Ντιαλό.

Στο 18-3 η Ρεάλ που πλέον έχει προσπεράσει τη Μπαρτσελόνα, ενώ η Μονακό (έπεσε στο 10-12) έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει μια νίκη που θα την έβαζε γερά στη μάχη για την πρόκριση.

Στα δύο βραδινά ματς η Αρμάνι έστω και αγχωτικά λύγισε την ουραγό Ζαλγκίρις Κάουνας με 65-58, βελτίωσε το ρεκόρ της στο 14-6 και εδραιώθηκε ακόμη περισσότερο στην 3η θέση.

Τέλος, στην 8άδα (που δίνει πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague) πάτησε η Μπάγερν Μονάχου που πήρε το γερμανικό ντέρμπι νικώντας με 62-56 την Άλμπα Βερολίνου.

Tα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Πέμπτη (27/1)

Ζενίτ – Αναντολού Εφές 76-67

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 72-76

22:00 Μπαρτσελόνα – Βιλερμπάν 84-71

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε αναβλήθηκε

Παρασκευή (28/1)

Ούνικσ Καζάν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 75-86

Μονακό – Ρεάλ Μαδρίτης 84-90

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 75-63

Αρμάνο Μιλάνο – Ζαλγκίρις Κάουνας 65-58

Μπάγερν Μονάχου – Άλμπα Βερολίνου 75-63

Βαθμολογία Euroleague:

Βαθμολογία Euroleague: Δείτε πως διαμορφώθηκε ο πίνακας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαθμολογία Euroleague: Δεν άλλαξε θέση ο Παναθηναϊκός, 6ος ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.