ΛΑΜΙΑ

Βέλλιος: Μετά από ένα εξάμηνο στη Ρουμανία, επιστρέφει Ελλάδα!

Λαμία και Βέλλιος έδωσαν τα χέρια. Φεύγει ο Γκόλεμιτς.
Βέλλιος: Μετά από ένα εξάμηνο στη Ρουμανία, επιστρέφει Ελλάδα!

Ο Απόστολος Βέλλιος συμφώνησε με τη Λαμία και επιστρέφει Ελλάδα. Επιστρέφει Ιταλία ο Γκόλεμιτς.

Η Λαμία «κλείνει» επιθετικό. Ο Απόστολος Βέλλιος είναι ο εκλεκτός της ομάδας της Φθιώτιδας και όλα δείχνουν οτι επιστρέφει Ελλάδα. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και ο 30χρονος επιθετικός ο οποίος αγωνιζόταν στην Ακαντέμικα Κλιντσένι το τελευταίο εξάμηνο (16 συμμετοχές, ένα γκολ) είναι έτοιμος να επαναπατριστεί.

Ο Έλληνας φορ έχει παίξει ακόμη σε Ατρόμητο, Ηρακλή, Άσκολι, Έβερτον, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπλάκπουλ, Μπέβερεν και Λιρς.

 

Λαμία: Ο Βέλλιος έρχεται, ο Γκόλεμιτς φεύγει

Ολοκληρώνεται η θητεία του Βλαντιμίρ Γκόλεμιτς στη Λαμία. Ο 31χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, αποχωρεί από τους κυανόλευκους και επιστρέφει στην ιταλική Κροτόνε, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βέλλιος: Μετά από ένα εξάμηνο στη Ρουμανία, επιστρέφει Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!