NBA

NBA Βαθμολογία – Αποτελέσματα: «Καθάρισαν» τους Νετς οι Splash Brothers, σαρωτικοί οι Γκρίζλις!

Οι Splash Brothers είναι εδώ και τρομοκρατούν για ακόμα μία φορά το NBA.
NBA Βαθμολογία – Αποτελέσματα: «Καθάρισαν» τους Νετς οι Splash Brothers, σαρωτικοί οι Γκρίζλις!

Ματσάρα είχαμε ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Μπρούκλιν Νετς, με τους πρώτους να παίρνουν τη νίκη με 110-106.

Οι «πολεμιστές» έδειξαν στις λεπτομέρειες την ψυχραιμία τους και μάλιστα ο Κλέι Τόμπσον παίχτηκε καθοριστικό τρίποντο στο τέλος, δείχνοντας ότι έχει επιστρέψει για τα καλά.

Οι Splash Brothers, έκαναν καλό παιχνίδι, με τον Τόμπσον να σταματάει στους 16 πόντους, ενώ ο Στεφ Κάρι σκόραρε 19, μοιράζοντας και 8 ασίστ.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Γουίγκινς με 24 πόντους, δείχνοντας ότι η βελτίωση του είναι πάρα πολύ μεγάλη σε σχέση με τις άλλες χρονιές.

Όσον αφορά τους Νετς που δεν είχαν τους Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν, ο Κάιρι Ίρβινγκ πήρε πάνω του το μεγαλύτερο κομμάτι του σκοραρίσματος έχοντας 32 πόντους με 7 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Μιλς με 24 πόντους.

Από κει και πέρα, οι Μέμφις Γκρίζλις έδειξαν ακόμα μία φορά ότι φέτος είναι πολύ μεγάλο κίνδυνος, διαλύοντας 115-95 τους Γουίζαρντς.

Ο Μοράντ έκανε τα… δικά του με 34 πόντους, ενώ ο Μπέιν πρόσθεσε ακόμα 19, δίνοντας βοήθεια σε κρίσιμα σημεία.

Για τους ηττημένους ο Κούζμα ξεχώρισε με 30 πόντους, ενώ όλοι οι συμπαίκτες τους κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια είχαμε τη νίκη των Σέλτικς με 107-97 κόντρα στους Πέλικανς, την επικράτηση των Σίξερς κόντρα στους Κινγκς με 103-101, τη νίκη των Ράπτορς απέναντι στους Χιτ με 124-120 και τέλος το σαρωτικό αποτέλεσμα των Μάβερικς με τους Πέισερς που ήρθε 132-105.

NBA: Δείτε τα highlights!

Ιντιάνα Πέισερς – Ντάλας Μάβερικς

Μπόστον Σέλτικς – Νιου Όρλεαν Πέλικανς

Σακραμέντο Κινγκς – Φιλαντέλφια Σίξερς

Τορόντο Ράπτορς – Μαϊάμι Χιτ

Γουάσινγκτον Γουίζαρντς – Μέμφις Γκρίζλις

Μπρούκλιν Νετς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «NBA Βαθμολογία – Αποτελέσματα: «Καθάρισαν» τους Νετς οι Splash Brothers, σαρωτικοί οι Γκρίζλις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.