STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 2-0: «Έπιασε» τον Παναθηναϊκό με την 8η νίκη του!

Με γκολ των Πίρσμαν στο 26' και Εραμούσπε στο 79' με πέναλτι οι Γιαννιώτες πανηγύρισαν την 8η νίκη τους.
ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 2-0: «Έπιασε» τον Παναθηναϊκό με την 8η νίκη του!

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 2-0: Τον Παναθηναϊκό στους 30 βαθμούς έπιασε ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την νίκη αυτή (5η εντός έδρας) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League. Δείτε ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης.

Από την πλευρά του ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε στους 9 βαθμούς (και την τελευταία θέση) μετά την 10η ήττα που γνώρισε, 8η μακριά από τη Ριζούπολη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τον έλεγχο του ρυθμού και πίεζε από νωρίς για το γκολ. Στο 18′ ήταν η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων όταν Σάλιακας σημάδεψε το δεξιό δοκάρι με σουτ. Τελικά το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 26′. Ο Πίρσμαν πήρε την μπαλιά του Γκαρντάφσκι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο διαγώνιο σουτ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής.

Στο 41΄ ο Κραγιόπουλος απείλησε για τον Απόλλωνα με τον Λοντίγκιν να αποκρούει το καλό σουτ των φιλοξενούμενων, ενώ στο 42΄ ο Περέα ζήτησε πέναλτι, χωρίς όμως ο διαιτητής να συμφωνεί μαζί του.

Με την έναρξη του Β’ μέρους είχαμε δύο αλλαγές για τον Απόλλωνα, καθώς ο Μαρτίνες πήρε τη θέση του Λισγάρα και ο Φαν Λα Πάρα μπαίνει αντί του Φατιόν. Έτσι ο Γκρότε άλλαξε το σύστημα με την ομάδα του να παίζει πλέον 4-4-2 σε ρόμβο.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε πολύ, πολλές διακοπές, συν τις αλλαγές κι έτσι οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα που είχε το προβάδισμα βολευόταν άλλωστε και έτσι δεν καιγόταν για ένα δεύτερο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι έριξαν μέσα και τους Τσιλούλη, Γιακιμόβκι, με τον Ηρακλή Μεταξά να απαντά με τον Μπρένερ και τον Οικονομόπουλο.

Ακόμη κι έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε και δεύτερο γκολ, (πέναλτι Εραμούσπε στο 79′), με την εσχάτη των ποινών να προέρχεται από χέρι του Φαν Λα Πάρα σε σέντρα του Μπρένερ.

Στο 90+3′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν με πέναλτι του Τσιλούλη (το κέρδισε ο ίδιος  από τους Κάργα και Λοντίγκιν), όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων το έπιασε κρατώντας το 2-0!

Τα πάντα είχαν φυσικά κριθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα να πανηγυρίζει την 8η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να εδραιώνεται ακόμη περισσότερο στην 6άδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 2-0

ΣΚΟΡΕΡ: Πίρσμαν 26′, 79′ Εραμούσπε

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26′ Κάργας, 59’Εραμούσπε, 67′ – 40′ Φατιόν, 56′ Ιωαννίδης, 57′ Κάστρο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγελος Ευαγγέλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 2-0: «Έπιασε» τον Παναθηναϊκό με την 8η νίκη του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.