ΤΕΝΙΣ

Australian Open: Απίστευτο ο Μεντβέντεφ είπε «βαρετό» κατά την απονομή του Ναδάλ!

Σε αρνητικό πρωταγωνιστή στο Αυστραλιανό Όπεν εξελίχθηκε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ακόμη και κατά την απονομή στον Ράφα Ναδάλ.
Australian Open: Απίστευτο ο Μεντβέντεφ είπε «βαρετό» κατά την απονομή του Ναδάλ!

Παρότι προηγήθηκε με 2-0 σετ στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Ναδάλ, με τον Ισπανό να γίνεται ο πρώτος στην ιστορία του τένις που φτάνει στην κατάκτηση 21 Grand Slam.

Αφού ο Μεντβέντεφ άρχισε την κλάψα με τον Τσιτσιπά στον ημιτελικό, έκανε τα ίδια και στον τελικό με τον Ναδάλ, ξεσηκώνοντας τον κόσμο εναντίον του για να τους πει επειδή έκαναν φασαρία «Το σας παρακαλώ δεν είναι αρκετό, είναι ηλίθιοι».

Σαν να μην έφτανα τα παραπάνω κατά την απονομή του τροπαίου στον Ναδάλ η κάμερα τον συνέλαβε να λέει τη λέξη boring (βαρετό) και γενικότερα να κάνει κάτι μορφασμούς.

Στη συνέντευξή Τύπου που ακολούθησε ο Μεντβέντεφ σόκαρε με τις ατάκες του λέγοντας «το παιδί σταμάτησε να ονειρεύεται»!

«Σήμερα ήταν μια από τις στιγμές που το παιδί έπαψε να ονειρεύεται. Δεν θα πω γιατί. Από εδώ και στο εξής θα παίζω μόνο για τον εαυτό μου, για την οικογένειά μου, για να προσφέρω στην οικογένειά μου, για τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και για όλους τους Ρώσους, γιατί νιώθω τη στήριξη.

Θα πω αυτό: αν υπάρχει ένα τουρνουά σε σκληρή επιφάνεια στη Μόσχα πριν από το Roland Garros ή το Wimbledon, θα πάω εκεί ακόμα και αν χάσω το Wimbledon ή το Roland Garros. To παιδί σταμάτησε να ονειρεύεται. Το παιδί θα παίζει μόνο για τον εαυτό του. Αυτό είναι. Αυτή είναι η ιστορία μου, ευχαριστώ που με ακούσατε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Australian Open: Απίστευτο ο Μεντβέντεφ είπε «βαρετό» κατά την απονομή του Ναδάλ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.