MEDIA

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Βίντεο σοκ από τους απαγωγείς, με την Αζίζα να εκλιπαρεί για βοήθεια

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Ήλιος.
Ήλιος επόμενα επεισόδια: Βίντεο σοκ από τους απαγωγείς, με την Αζίζα να εκλιπαρεί για βοήθεια

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από ανατροπές και εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Ήλιος σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Ήλιος spoiler» του Sportime.

Το σίριαλ του ΑΝΤ1, έχει καταφέρει να παραμείνει ψηλά στην τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης και όχι άδικα καθώς συναρπάζει ενώ όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, ο Νικήτας θα βρεθεί μπλεγμένος στη προσπάθεια του να σώσει τον αδερφό του όμως στο επίκεντρο των εξελίξεων παραμένει και η Αζίζα.

Το μικρό κορίτσι έχει πέσει θύμα απαγωγής, με την Αλίκη και τον Δημήτρη να την αναζητούν με αγωνία, τη στιγμή που ένα βίντεο σοκ από τους απαγωγείς την δείχνει να εκλιπαρεί για βοήθεια.

Την ίδια στιγμή, η Λήδα είναι πλέον σίγουρη για τα όσα έχει κάνει ο Νικήτας και του ζητάει να απολογηθεί για τις πράξεις του ενώ η Αθηνά δέχεται πιέσεις από τους ανωτέρους της για να εκδώσει ένταλμα έρευνας στο σπίτι της Αλίκης αλλά και στη φάρμα προκειμένου να εντοπιστεί το στικάκι.

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για τον Στέφανο καθώς έγινε αποδεκτό το αίτημα του για μεταφορά στις Αγροτικές φυλακές όμως σύντομα θα γίνει έξαλλος καθώς θα μάθει για την σχέση του Αχιλλέα με την Αθηνά.

Τέλος, ο Χρήστος ανακοινώνει στον Νικήτα πως τον θεωρεί ύποπτο για την ληστεία αλλά και τον ξυλοδαρμό του φύλακα.

Τι θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, ο Ήλιος (1/2, 17:30)

Ο Δημήτρης δεν μπορεί να βρει την Αζίζα και συλλαμβάνει τον Ρασίντ. Ο Μιχάλης πάει στο σπίτι του Σπύρου για να του ζητήσει άλλη μία φορά συγγνώμη, αλλά εκεί βρίσκει τη Νέλλη…

Η Λήδα είναι απογοητευμένη από τον Νικήτα και την συμπεριφορά του απέναντι στο Γιώργο. Τον συμβουλεύει να μην αφήσει μόνο του τον αδερφό του σε αυτή τη κατάσταση, γιατί θα το μετανιώσει.

Ο Νικήτας είναι αρνητικός ως τη στιγμή που μαθαίνει κάτι που θα τον λυγίσει… Ο Δημήτρης και η Αλίκη ψάχνουν εναγωνίως την χαμένη Αζίζα.

https://youtu.be/jkdYMQ4MbHY

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήλιος επόμενα επεισόδια: Βίντεο σοκ από τους απαγωγείς, με την Αζίζα να εκλιπαρεί για βοήθεια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα