EUROLEAGUE

Βαθμολογία Euroleague: Δεν λέει να ξεκολλήσει από τα χαμηλά ο Παναθηναϊκός

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η κατάταξη στην Euroleague διοργάνωση μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μονακό.
Βαθμολογία Euroleague: Δεν λέει να ξεκολλήσει από τα χαμηλά ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Euroleague: Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας την ήττα από την Μονακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ξεκίνησε με το… αριστερό την «διαβολοβδομάδα», με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να κάνει τις πρώτες back 2 back νίκες στη φετινή διοργάνωση.

Έτσι, το «τριφύλλι» υποχώρησε στο 5-16, παραμένοντας σταθερά στη 17η θέση της κατάταξης. Από την άλλη, ο Μάικ Τζέιμς και η παρέα του βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 11-12.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, η Φενέρμπαχτσε δυσκολεύτηκε, αλλά… πατώντας γκάζι προς το φινάλε ξεπέρασε το εμπόδιο της Βιλερμπάν.

Μεγάλη νίκη πήρε η Αρμάνι Μιλάνο σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, τη στιγμή που η Μακάμπι επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις.

«Απόδραση» τετράδας έκανε η Ζενίτ από την έδρα της Μπασκόνια, ενώ τέλος η Μπαρτσελόνα με «όπλο» τον Κούριτς ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπάγερν.

Tα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Τρίτη (1/2)

Φενέρμπαχτσε – Βιλερμπάν 85-76
Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο 57-63
Ζάλγκιρις – Μακάμπι Τελ Αβίβ 78-94
Παναθηναϊκός – Μονακό 83-91
Μπασκόνια – Ζενίτ 82-90
Μπαρτσελόνα – Μπάγερν 71-66

Τετάρτη (2/2)

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αναντολού Εφές
21:00 Άλμπα Βερολίνου – Ούνικς Καζάν
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός

Βαθμολογία Euroleague

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαθμολογία Euroleague: Δεν λέει να ξεκολλήσει από τα χαμηλά ο Παναθηναϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.