Άρης: «Ανάσα» η νίκη στο Αγρίνιο, αλλά δεν φτάνει, θέλει σερί – Οι σκέψεις Μάντζιου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Σερί νικών για να μπει στα play off θέλει ο Άρης. Οι σκέψεις του Μάντζιου για την 11άδα.
Άρης: «Ανάσα» η νίκη στο Αγρίνιο, αλλά δεν φτάνει, θέλει σερί – Οι σκέψεις Μάντζιου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Άρης: Η συνέχεια που δεν είναι το… φόρτε του φετινού Άρη, το ζητούμενο κόντρα στην ΑΕΚ στο «Βικελίδης».

«Aνάσα» και βάλσαμο η νίκη στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά ο Άρης θέλει πολλά περισσότερα για να είναι στην εξάδα των play off. Καταρχήν ένα μεγάλο σερί!

Σε πρώτη φάση πρέπει να κοπεί το… μια ζέστη, μια κρύο που χαρακτηρίζει τη φετινή χρονιά των «κιτρινόμαυρων» και να δείξουν συνέπεια και συνέχεια, έχοντας μπει στη τελική ευθεία της reglular season.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε από κάποιους που απλά ξέρουν να περπατούν όρθιοι, αλλά δεν έχουν τίποτα άλλο κοινό με τους ανθρώπους, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής για τη Super League.

Κόντρα στον Παναιτωλικό σκόραρε για πρώτη φορά μέσα στο 2022, αλλά το πρόβλημα στο γκολ για τον Άρη παραμένει. Οι Θεσσαλονικείς σκόραραν από τη βούλα του πέναλτι και συνεχίζουν να αγνοούν το γκολ σε ροή αγώνα, αν και κόντρα στα «καναρίνια» είχαν τις ευκαιρίες.

Με Πάλμα και Ντουκουρέ η κιτρινόμαυρη αποστολή. Νοκ άουτ ο Μπερτόγλιο και ο Γκάνεα. Συνολικά 21 ποδοσφαιριστές πήρε ο Άκης Μάντζιος.

Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Λούμορ, Ντουκουρέ, Πάλμα, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης.

Άρης: Μια αλλαγή, οι γνωστοί και ο… Κουέστα!

Μια τουλάχιστον η αλλαγή στην 11άδα του Άρη σε σχέση με το ματς στο Αγρίνιο. Ο Γκάνεα εκτός με τον Λούμορ να είναι το φαβορί να τον αντικαταστήσει. Στις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας, Σούντγκρεν,  Φαμπιάνο και Μπράμπετς.

Μετά την αποχώρηση Τζέγκο και την απουσία Μπερτόγλιο, τα κουκιά στον άξονα μετρημένα. Ο κορυφαίος στο Αγρίνιο Ματίγια, μαζί με τον Σάσα κσι μπροστά τους ο Εντιαγέ. Στην κορυφή ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και στα «φτερά» ο Μαντσίνι και ένας εκ των Γκάμα ή Γκαρσία.

Στο τέρμα ο Σιαμπάνης έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά παίζει να ξεκινήσει ο Κουέστα! Αν επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για μέγαλη έκπληξη.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: «Ανάσα» η νίκη στο Αγρίνιο, αλλά δεν φτάνει, θέλει σερί – Οι σκέψεις Μάντζιου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!