ΟΦΗ

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Το πανό των φίλων του ΟΦΗ (pic)

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΟΦΗ σήκωσαν πανό για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.
Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Το πανό των φίλων του ΟΦΗ (pic)

Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού έχει επισκιάσει τα πάντα αυτές τις μέρες. Οργανωμένοι οπαδοί πολλών ομάδων έχουν πάρει θέση. Το έκαναν και εκείνοι του ΟΦΗ.

ΟΦΗ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο «Θ. Βαρδινογιάννης» σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της 21ης αγωνιστικής της Super League 1. Πριν την έναρξή του, λοιπόν, βλέποντας κανείς την άδεια εκείνη τη στιγμή Θύρα 4, δεν γινόταν να μην παρατηρήσει το πανό που αναρτήθηκε. Αφιερωμένο φυσικά στη δολοφονία του Άλκη Καπανού.

«Ο οπαδισμός μας δίνει ζωή, δεν μας την παίρνει. R.I.P. Καλό ταξίδι Άλκη», γράφει το πανό που αναρτήθηκε από τους φίλους των γηπεδούχων για τον 19χρονο φίλαθλο του Άρη.

Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζεται πως νωρίτερα εντός της Τετάρτης (2/2) η αστυνομία συνέλαβε έναν αλλοδαπό που φέρεται να εμπλεκόταν στο τραγικό δυστύχημα. Το φονικό όργανο είναι ένας σουγιάς που ανοίγει και γίνεται δρεπάνι στην άκρη του  το οποίο και βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης.

Μία πληροφορία που επίσης σοκάρει είναι ότι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού είχε επιτεθεί ξανά με μαχαίρι στο ίδιο σημείο το 2019. Μάλιστα, τότε είχε μαχαιρώσει και πάλι το θύμα του χωρίς να τον σκοτώσει κάτι που τον οδήγησε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα οι οποίοι τον παρέπεμψαν σε τακτική δικάσιμο η οποία δεν έχει γίνει μέχρι και σήμερα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Το πανό των φίλων του ΟΦΗ (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.