ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επισπεύδεται το ντεμπούτο του Γκατσίνοβιτς

Δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να έχει βασικό τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Παναθηναϊκός: Επισπεύδεται το ντεμπούτο του Γκατσίνοβιτς

Δευτέρα (31/1) τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός και είναι πολύ πιθανό ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να τον χρησιμοποιήσει αρκετά άμεσα στην ενδεκάδα του. Αυτό που προκύπτει, άλλωστε, από το Κορωπί είναι ότι ο Σέρβος δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Σε βαθμό που κάποιοι εντυπωσιάστηκαν.

Στο Ηράκλειο μπήκε αποστολή, αλλά δεν βρέθηκε στον πάγκο. Ωστόσο, τα όσα συνέβησαν εκεί μειώνουν τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα χαφ. Ο 59χρονος τεχνικός είδε τον Βιγιαφάνιες να αποβάλλεται και να μην υπολογίζεται για Τούμπα. Προσθέστε και τον τραυματισμό του Μαουρίσιο. Ακόμη δεν είναι σαφές πόσο μεγάλη είναι η ζημιά, αλλά λογικά δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για την Τούμπα.

Αυτό σημαίνει πως από τη βασική τριάδα του «τριφυλλιού» στα χαφ μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Ρούμπεν. Αναζητούνται οι επόμενοι. Ο Αλεξανδρόπουλος θέτει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα και ο δεύτερος είναι ο Γκατσίνοβιτς. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τι σκέφτεται ο Γιοβάνοβιτς, αλλά είναι πιθανό το ενδεχόμενο να ντεμπουτάρει την Κυριακή ο Γκατσίνοβιτς.

Από εκεί και πέρα, το αν θα έχει άλλες αλλαγές η ενδεκάδα, θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην Τούμπα έχοντας δύο διαδοχικές ήττες και γνωρίζει πως εκεί θα πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και να αντιστρέψει το κλίμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Επισπεύδεται το ντεμπούτο του Γκατσίνοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.