MEDIA

Ήλιος επόμενα επεισόδια: ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο Αχιλλέας απορρίπτει τελικά την Αθηνά

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Ήλιος.
Ήλιος επόμενα επεισόδια: ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο Αχιλλέας απορρίπτει τελικά την Αθηνά

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο  «Ήλιος spoiler» από το Sportime.

Ο Ήλιος συνεχίζει την τρελή του πορεία στην τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης και όχι άδικα καθώς σε καθημερινή βάση καταφέρνει να κρατάει ζεστό το ενδιαφέρον στους τηλεθεατές.

Τα όσα θα δείτε στη συνέχεια όμως αναμένεται να σας συγκλονίσουν καθώς έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime, για το άδοξο τέλος του Δημήτρη που πέφτει νεκρός από τα χέρια του Τζαφάρ.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη καθώς ενδιαφέρον θα έχει και η σχέση του Αχιλλέα με την Αθηνά, με τον πρώτο να έχει πάρα πολλούς ενδοιασμούς αντιλαμβανόμενος το ενδιαφέρον της αστυνομικού.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς η Αθηνά δείχνει σοκαρισμένη από τον θάνατο του Στέφανου που όμως θέλει να διαπιστώσει με τα ίδια της τα μάτια για τον πιστέψει.

Η εξέλιξη αυτή όμως φαίνεται πως την κάνει να νιώθει απελευθερωμένη και να σχεδιάζει το επόμενο βήμα της ζωής της και στο μυαλό της βρίσκεται για τα καλά πλέον ο Αχιλλέας.

Ο ψυχολόγος του Στέφανου είχε από την πρώτη στιγμή αμφιβολίες για το ενδεχόμενο να συνάψει σχέση με την Αθηνά, από τη στιγμή που ο Στέφανος του αποκάλυψε πως είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της.

Σύντομα όμως θα δείτε την Αθηνά να μιλάει ξεκάθαρα στον Αχιλλέα για την επιθυμία της να γίνουν μια οικογένεια μαζί με το παιδί που περιμένει, κάτι που όμως δεν τον ικανοποιεί με αποτέλεσμα να τον απορρίψει.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, ο Ήλιος (4/2, 17:30)

Συνεχίζουν τις έρευνες η Αλίκη κι ο Δημήτρης και σκοπεύουν να πείσουν τον Ρασίντ να τους δώσει τα στοιχεία που έχει για τους διακινητές μεταναστών, η επιμονή της μικρής Αζίζα να μάθει νέα για τη μητέρα της τους οδηγεί στα ίχνη της.

Η Αθηνά γοητεύεται όλο και περισσότερο απ’ την προσωπικότητα του Αχιλλέα και τη βοηθητική στάση του απέναντί της.

Ο Γιώργος φοβάται για τη ζωή του και ζητά απ’ τον Νικήτα να παρανομήσει για λογαριασμό του, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει τα χρέη του. Ο Νικήτας αρνείται κατηγορηματικά και υπόσχεται στην Λήδα να απέχει, αλλά μια απρόσμενη εξέλιξη θα τον αναγκάσει να αλλάξει γνώμη.

https://youtu.be/TilSmBWFapo

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήλιος επόμενα επεισόδια: ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο Αχιλλέας απορρίπτει τελικά την Αθηνά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα