MEDIA

Ο Όρκος: Η υπόθεση της συγκλονιστικής σειράς της ΕΡΤ – Τι γίνεται στα πρώτα επεισόδια

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την πολυαναμενόμενη σειρά της ΕΡΤ «Ο όρκος» - Η ιστορία, οι ρόλοι, τα πρώτα επεισόδια.
Ο Όρκος: Η υπόθεση της συγκλονιστικής σειράς της ΕΡΤ – Τι γίνεται στα πρώτα επεισόδια

Ο Όρκος: Η νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ έρχεται να μας καθηλώσει, κάνοντας την επίσημη πρεμιέρα της στους δέκτες μας αυτό το Σάββατο (5/2)!

Η αλήθεια είναι πως έως τώρα στην prime time ζώνη στην τηλεθέαση του Σαββάτου το Survivor παίζει… σχεδόν χωρίς αντίπαλο. Λέτε να γίνει η ανατροπή;

Το σίγουρο είναι πως με βάσει το καστ και τους συντελεστές της σειράς, οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκονται οι Γιάννης Στάνκογλου και η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, μαζί με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών, σε μια σειρά 36 επεισοδίων.

Πρεμιέρα λοιπόν το Σάββατο με διπλό στις 22:00 με διπλό επεισόδιο, όπως θα γίνεται και κάθε εβδομάδα.

Επεισόδιο 1ο  – «Η επιστροφή»

Η πρεμιέρα αποτυπώνει ακριβώς ότι μπορεί να συμβεί και στην πραγματική ζωή! Ο Άγγελος Ράπτης αποτελεί έναν γοητευτικό και υπερόπτη επιστήμονα, του οποίου η ζωή πήρε πίσω όσα απλόχερα του χάρισε, την γυναίκα και την κόρη του, οι οποίες σκοτώθηκαν σε έναν συγκλονιστικό τροχαίο.

Ωστόσο, είναι η ίδια που θα τον καλέσει πίσω στον ίδιο δρόμο που σκοτώθηκαν, προκειμένου να ανακαλύψει αν το τροχαίο της γυναίκας του (Ηρώς) και της κόρης του (Μελίνας) ήταν ατύχημα ή φόνος.

Επεισόδιο 2ο – «Η ανθρωπιά»

Ο Παύλος Ράπτης, αδερφός του Άγγελου, είναι ο εμπνευστής του εθελοντικού προγράμματος «Ιατρική Δρόμου», το οποίο δημιουργήθηκε με τις… ευλογίες του φιλεύσπλαχνου εφοπλιστή Χάρη Ζαφείρη.

Είναι αυτός που ρίξει φως στην υπόθεση του τροχαίου, για το οποίο φαίνεται ότι φταίει ένας άστεγος. Ύστερα από έρευνες, θα αποκαλυφθεί πως ο εφοπλιστής γνωριζόταν με τη γυναίκα του, με την ίδια να αποτελεί ουσιαστικά τον συνδετικό κρίκο.

Κι ενώ ο Άγγελος Ράπτης έχει πεισθεί πως δεν θα ξανά μπει στο χειρουργείο για να κάνει επέμβαση, το μαχαίρωμα ενός άντρα στη μηριαία αρτηρία στον δρόμο και η γνωριμία του με την Πάτι θα ανατρέψουν τις αποφάσεις του

Επεισόδιο 3ο  – «Το σπίτι»

Το παράνομο χειρουργείο του Άγγελου σώζει τον Σάλβα, αλλά φέρνει σε δύσκολη θέση τον ίδιο και τον Φάνη (γενικό γιατρό), που βοήθησε σε αυτό. Ο Άγγελος δεν ανήκει στο προσωπικό του νοσοκομείου κι έτσι έρχεται σε σύγκρουση με τον αδελφό του, ο οποίος είναι διευθυντής κλινικής, και τον διοικητή του νοσοκομείου.

Η φίλη της γυναίκας του, Χλόη, έρχεται αντιμέτωπη με το σκληρό παρελθόν της και τον Παύλο. Το μυστικό του Σάλβα αποκαλύπτεται και μια νέα πληροφορία για τον άστεγο με το τρίκυκλο εντείνει τις υποψίες του Άγγελου. Ο Άγγελος μπαίνει σπίτι του και αντιμετωπίζει τις αναμνήσεις του.

Επεισόδιο 4ο – «Η ομάδα»

Ψάχνοντας στα αρχεία της Ηρώς, ο Άγγελος μαθαίνει ότι είχε αναλάβει την εξαφάνιση μιας κοπέλας, της οποίας βρίσκει τη φωτογραφία. Ο εφοπλιστής Χάρης Ζαφείρης ζητάει από τον Παύλο τη συγκρότηση της ομάδας του Προγράμματος, όμως ο Παύλος δεν έχει κάνει κάποια κίνηση, επειδή το νοσοκομείο ενδέχεται να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του αδελφού του για το παράνομο χειρουργείο.

Έτσι, ο Ζαφείρης αναλαμβάνει δράση καλώντας τον Τύπο σε μια πρες κόμφερανς, για να τιμήσει το εθελοντικό πρόγραμμα που χρηματοδοτεί αλλά και τον σπουδαίο γιατρό Άγγελο Ράπτη, ο οποίος ηγείται αυτού. Εκεί θα προκύψει ένα απρόσμενο ιατρικό περιστατικό, το οποίο θα αντιμετωπίσουν με επιτυχία ο Άγγελος, ο Φάνης, η Πάτι και η Χλόη. Η συνάντηση του Άγγελου με τη μητέρα της εξαφανισμένης κοπέλας, Αλέκα, τον κάνει να αναρωτιέται τι ήταν αυτό που έκανε τη γυναίκα του (Ηρώ) να μπλεχτεί στην υπόθεση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Όρκος: Η υπόθεση της συγκλονιστικής σειράς της ΕΡΤ – Τι γίνεται στα πρώτα επεισόδια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα