ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Και τυπικά ο Xουγκάζ στον Παναθηναϊκό

Δεν αγωνίζεται στο φιλικό του Ιωνικού με το Περιστέρι ο Χουγκαζ αφού ουσιαστικά ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό
Και τυπικά ο Xουγκάζ στον Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μετακίνησης του Νίκου Χουγκάζ από φέτος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Πλέον ο Νίκος Χουγκάζ είναι πράσινος αφού ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στον Ιωνικό και να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός άσος δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό της Παρασκευής 4/2 στο Περιστέρι αφού πλέον ανήκει στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν από φέτος τη συμφωνία που έκαναν το καλοκαίρι όταν και απέκτησαν τον Χουγκάζ μέχρι το 2025.

Αρχικά είχε αποφασιστεί να παραμείνει ο παίκτης μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στον Ιωνικό αλλά σταδιακά τα δεδομένα άρχισαν να αλλάζουν.

Περίπου τα Χριστούγεννα έγινε η πρώτη κίνηση όταν ο Δημήτρης Πρίφτης εξέφρασε την πρόθεση να ενσωματώσει νωρίτερα τον παίκτη στην ομάδα, σεβόμενος όμως η προσπάθεια του Ιωνικού στο πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό ήθελαν από το Παναθηναϊκό να παίξει στα κρίσιμα ματς του Ιωνικού ο Χουγκάζ και στη συνέχεια να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ.

Μετά τις αναμετρήσεις της ομάδας της Νίκαιας με τη Λάρισα και τον Απόλλωνα Πάτρας, άνοιξε ο δρόμος ώστε ο νεαρός παίκτης να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό και να αρχίσει να προσαρμόζεται αφού έχει αρκετό καιρό μπροστά του όπου θα φοράει τα πράσινα.

Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αξιοποιήσει ο Παναθηναϊκός έναν παίκτη ο οποίος αποτελεί σημαντική επένδυση για το μέλλον όχι μόνο για τους πράσινους αλλά για το Ελληνικό μπάσκετ.

Υπενθυμίζουμε ότι προ ημερών ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πενταετή επέκταση της συνεργασίας του με το Νεοκλή Αβδαλα, ενώ επίσης υπάρχει και ο Λευτέρης Μαντζούκας ως ακόμα μία σημαντική κίνηση για το μέλλον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Και τυπικά ο Xουγκάζ στον Παναθηναϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.