ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποσύρει το ενδιαφέρον για Χάαλαντ!

Δημοσιεύματα στην Αγγλία γράφουν για απόσυρση ενδιαφέροντος των «μπλάνκος» για τον Νορβηγό φορ
Ρεάλ Μαδρίτης: Αποσύρει το ενδιαφέρον για Χάαλαντ!

Ο μεγάλος πόθος των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης για τη νέα σεζόν είναι να δουν στα λευκά τους Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ. Όμως, γίνεται;

Η απάντηση που δίνουν αγγλικά δημοσιεύματα για τον ερχομό του άσου της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι αρνητική.

Η εξήγηση είναι πολύ πιο απλή και με πολύ λιγότερη ίντριγκα απ’όσο θα σκεφτόταν κανείς. Δεν πρόκειται για το «εγώ» του Χάαλαντ, αλλά για καθαρούς κανόνες οικονομίας.

Η προσθήκη του Κιλιάν Εμπαπέ το καλοκαίρι θα γίνει… δωρεάν όσον αφορά την πληρωμή της Παρί Σεν Ζερμέν. Κοινώς, οι «μπλάνκος» δεν θα σπαταλήσουν ούτε ένα ευρώ για να πληρώσουν τους Παριζιάνους.

Ωστόσο, ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν έρχεται αφιλοκερδώς. Τα 50 εκατ. ευρώ που θα καταβάλλει η «βασίλισσα» σε ετήσια βάση μόνο για τον Κιλιάν Εμπαπέ, δημιουργεί ένα λογικό οικονομικό φράγμα για μια μεταγραφή ίδιου μεγέθους.

Ρεάλ Μαδρίτης: Πάσο για Χάαλαντ – Μετρημένα τα κουκιά

Συνεπώς, για έναν παίκτη όπως ο Χάαλαντ, ο οποίος θα αξιώσει τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ ετήσιο συμβόλαιο, όπου κι αν πάει, είναι αδύνατον ο ποδοσφαιρικός κολοσσός της Μαδρίτης να προβεί σε τόσα πολλά έξοδα.

Δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη άλλωστε, δεν χωρούν.

Γι’αυτό και όπως επισημαίνεται στην Αγγλία, ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν βρίσκεται πλέον στις μεταγραφικές προτεραιότητες της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αναζητά συμφωνίες με χορηγούς, ώστε να αποκτήσει στήριξη για την κάλυψη της πληρωμής του Εμπαπέ.

Έτσι, τα κουκιά για τον Νορβηγό φορ λιγοστεύουν έτι περισσότερο. Ομάδες από το Νησί (Σίτι, Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ) ή τη Γερμανία (Μπάγερν Μονάχου) είναι εκείνες που a priori φαντάζουν φαβορί για την απόκτησή του.

Εκτός κι αν με έναν μαγικό τρόπο «βρέξει» λεφτά στη Βαρκελώνη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεάλ Μαδρίτης: Αποσύρει το ενδιαφέρον για Χάαλαντ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.