ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ: Θέλει το παιδί-θαύμα της Μπαρτσελόνα!

Η Λίβερπουλ έτοιμη να αρπάξει ένα τεράστιο ταλέντο από την Μπαρτσελόνα!
Λίβερπουλ: Θέλει το παιδί-θαύμα της Μπαρτσελόνα!

Τα μάτια της ανοιχτά σε κάθε ευκαιρία έχει η Λίβερπουλ, η οποία φαίνεται ότι έχει βάλει στο στόχαστρο της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, αυτό δεν είναι άλλο από τον Γκάβι, που έχει δείξει την ποιότητα του από την αρχή της σεζόν και με τον Τσάβι στον πάγκο, ήδη έχει ανεβάσει την απόδοση του.

Ο 17χρονος έχει πραγματικά σπάνια χαρακτηριστικά για την ηλικία του και θυμίζει πολύ τον ίδιο του τον προπονητή, ερχόμενος και από τη Μασία, που συνεχίζει να βγάλει ταλέντα τοπ επιπέδου.

Η τιμή του μικρού έχει μόλις σε λίγο καιρό εκτοξευτεί στα 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκη των Καταλανών με 4-2 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, βάζοντας το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

Φυσικά οι Μπλαουγκράνα έχουν αρχίσει αγώνα για να τον κάνουν να υπογράψει για ακόμα περισσότερα χρόνια και να αυξήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του.

Αυτό θέλει να προλάβει η Λίβερπουλ σύμφωνα με την Daily Express και να κάνει δικό της έναν παίκτη που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα από τους τοπ μέσους των επόμενων ετών.

Σίγουρα το πράγμα έχει… ψωμί δεν είναι μόνοι οι «Κόκκινοι» που τον παρακολουθούν από πολύ κοντά, αλλά και η Τσέλσι που έχει δείξει το ενδιαφέρον της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λίβερπουλ: Θέλει το παιδί-θαύμα της Μπαρτσελόνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.