MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ανατροπή στις φυλακές με την εκδίκηση του Καραπάνου – Ο Μαθιός «δίπλα» στην Βασιλική

Ο Σασμός συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια θα είναι πιο συναρπαστικά από ποτέ!
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ανατροπή στις φυλακές με την εκδίκηση του Καραπάνου – Ο Μαθιός «δίπλα» στην Βασιλική

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Τα όσα θα δείτε στη συνέχεια του Σασμού αναμένεται να σας συναρπάσουν και να διατηρήσουν το σίριαλ στην πρώτη θέση στην τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Μέσα από το Sportime, έχετε διαβάσει ήδη για την σχέση του Μανώλη και της Έλλης όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο θα βρεθεί ο Καραπάνος.

Πιο συγκεκριμένα, το σχέδιο εκδίκησης του Καραπάνου στις φυλακές προκαλεί ανατροπές και αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Τόλη, κάτι που δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο και τον Αστέρη.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός στέκεται «δίπλα» στην Βασιλική η οποία είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα γεγονός που θα την βάλει στο στόχαστρο του Νικηφόρου.

Δύσκολες ώρες όμως θα βιώσει και πάλι η Αργυρώ που ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τα όσα της έτυχαν ενώ τα όσα είπε ο Άγγελος στην Καλλιόπη θα αποκαλύψουν τα πάντα και θα τους ξυπνήσουν για ακόμη μια φορά σκοτεινές μνήμες.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Σασμός (8/2, 21:00)

Ο Αστέρης προσπαθεί να εγκλιματιστεί στις φυλακές περνώντας την πρώτη του νύχτα εκεί ενώ θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τους πρώτους κινδύνους.

Η Άσπα δέχεται και πάλι επίθεση από τον Κώστα ενώ ο Άγγελος είναι έτοιμος να ταρακουνήσει συθέμελα το σπίτι των Σταματάκηδων μέσω μιας δήλωσης του στον συμβολαιογράφο που θα αλλάξει μια για πάντα τα δεδομένα.

Την ίδια ώρα η Θοδώρα και ο Γιώργης αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, την ώρα που ο Μανόλης προβαίνει σε μία νέα γνωριμία που θα τον κάνει άλλο άνθρωπο.

Η Καλλιόπη εξακολουθεί να ψάχνει ποιο είναι το άτομο που την πρόδωσε, οι υποψίες της, ωστόσο, είναι αβάσταχτες, ακόμη και για αυτή την ίδια.

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Ανατροπή στις φυλακές με την εκδίκηση του Καραπάνου – Ο Μαθιός «δίπλα» στην Βασιλική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα