MEDIA

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης μαθαίνει την σκληρή αλήθεια για την μητέρα της Αζίζα – Ο Νικήτας έτοιμος να καταδώσει τον αδελφό του

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Ήλιος.
Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης μαθαίνει την σκληρή αλήθεια για την μητέρα της Αζίζα – Ο Νικήτας έτοιμος να καταδώσει τον αδελφό του

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από απρόσμενες εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς, ο Ήλιος σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το νέο «Ήλιος spoiler» από το Sportime.

Ο Ήλιος συνεχίζει την τρελή του πορεία στην τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης και όχι άδικα καθώς σε καθημερινή βάση καταφέρνει να κρατάει ζεστό το ενδιαφέρον στους τηλεθεατές.

Τα όσα θα δείτε στη συνέχεια όμως αναμένεται να σας συγκλονίσουν καθώς έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime, για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Νικήτας.

Σε δεινή θέση όμως θα βρεθεί και ο Δημήτρης, καθώς ο αστυνομικός θα έρθει αντιμέτωπος με την σκληρή αλήθεια για την μητέρα της Αζίζα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης θα πέσει στα χέρια του κυκλώματος καθώς θα τον δείτε να κρατείται μαζί με την Αζίζα, με την ζωή τους να κινδυνεύει και η πραγματική αλήθεια μαθεύεται.

Την ίδια στιγμή, ο Νικήτας είναι έτοιμος να προδώσει τον αδερφό του στην αστυνομία καθώς αντιλαμβάνεται πως τον έχει κοροϊδέψει και πάλι βάζοντας τον σε μπελάδες.

Σε σοκ βρίσκεται η Αθηνά καθώς θα μάθει ορισμένες εξελίξεις για τον Στέφανο που όμως δυσκολεύεται να πιστέψει ενώ ο Χρήστος καταφέρνει να εντοπίσει το στικάκι που περιέχει σημαντικές πληροφορίες για τους διακινητές.

Τι θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, ο Ήλιος (8/2, 17:30)

Τα πάνω κάτω θα έρθουν για την Λήδα που είναι πλέον σίγουρη πως πίσω από τη διάρρηξη κρύβεται ο Νικήτας και του ζητά εξηγήσεις για τις πράξεις του.

Την ίδια ώρα ο Τζαφάρ στέλνει ένα βίντεο στο Δημήτρη με την Αζίζα να παρακαλεί για βοήθεια γεγονός που αναστατώνει την Αλίκη και τον Δημήτρη που όμως  ξεχωρίζουν κάτι φωνές που ακούγονται στο βάθος και αυτό τους δίνει ξανά ελπίδες πως μπορούν να την βρουν.

Η Αθηνά, δέχεται έντονες πιέσεις από τους ανωτέρους της, βγάζει ένταλμα να ψάξουν για το στικάκι τόσο στο σπίτι της Αλίκης όσο και στη φάρμα ενώ ο Στέφανος ακούει με ικανοποίηση ότι εγκρίθηκε η μεταφορά του στις Αγροτικές Φυλακές.

Τέλος, ο Νικήτας βρίσκεται απροετοίμαστος όταν ο Χρήστος φτάνει στο νοσοκομείο και του λέει ξεκάθαρα πως τον θεωρεί ύποπτο για την υπόθεση της διάρρηξης.

https://youtu.be/iZG9KGasgMc

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης μαθαίνει την σκληρή αλήθεια για την μητέρα της Αζίζα – Ο Νικήτας έτοιμος να καταδώσει τον αδελφό του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα