ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναθηναϊκός κοντράρονται στις 16:00 στη Θεσσαλία για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου.
Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Με την αναμέτρηση Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός ανοίξει το σημερινό πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων της προημιτελικής φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στις 16:00.

Η γηπεδούχος Αναγέννηση Καρδίτσας γνωρίζει εξ αρχής το δύσκολο έργο της μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας θέλει όμως να γράψει ιστορία στο ήδη επιτυχημένο της ταξίδι στον θεσμό.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θέλει να πετύχει μια νίκη ψυχολογίας μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά και να εξασφαλίσει και τυπικά την πρόκριση του στα ημιτελικά.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από το κανάλι του Cosmote Sport 3 HD σε περιγραφή του Σωτήρη Κωσταβάρα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.