MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Καραπάνος προειδοποιεί τον Αστέρη – Παρακολουθούν την Βασιλική!

Ο Σασμός συνεχίζει να φέρνει τα πάνω-κάτω τις ημέρες της προβολής του.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Καραπάνος προειδοποιεί τον Αστέρη – Παρακολουθούν την Βασιλική!

Συνεχίζει τις καταιγιστικές εξελίξεις ο Σασμός, με την τηλεθέαση να παραμένει σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα.

Μάλιστα με τα επόμενα επεισόδια να είναι ακόμα πιο… δυνατά, τα καλύτερα έρχονται για τη σειρά του Alpha που σαρώνει.

Θα δούμε λοιπόν, ότι ο Αστέρας βρίσκεται αντιμέτωπος με τη φυλακή, όταν και η ένταση για το θάνατο του Σερραίου, ανεβαίνει επικίνδυνα.

Την ίδια στιγμή ο Καραπάνος αποφασίζει να προειδοποιήσει ανοιχτά τον Αστέρη για όσα έρχονται στο μέλλον.

Ακόμα η μητέρα του θα βρεθεί για πρώτη φορά στη φυλακή, προκειμένου να του μιλήσει κάτι που θα φέρει πολύ έντονους καυγάδες.

Τέλος ο Νικηφόρος έχει την εντύπωση ότι κάποιος τον παρακολουθεί, την ίδια ώρα που η Βασιλική έχει πολλές ανασφάλειες που έχουν να κάνουν με τη δουλειά της.

Σασμός: Τι θα δούμε απόψε!

Και απόψε έρχεται ένα δυναμικό επεισόδιο για τον Σασμό, όπου η Καλλιόπη θα έρθει αντιμέτωπη με την ξεκάθαρη προδοσία του Μαθιού.

Βλέπει ξεκάθαρα ότι χάνει την εξουσία που είχε στα παιδιά της να εξαφανίζεται και η Βασιλική έχει πλέον το πάνω χέρι.

Ο Αστέρης συνεχίζει να περνά πολύ δύσκολες μέρες, με τον Τόλη να προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει μακριά από την αδίστακτη πλευρά των φυλακών. Θα τα καταφέρει;

Μία τρομερή αποκάλυψη θα φέρει ωστόσο μεγάλες ανατροπές που σίγουρα λίγοι περιμένουν και θα δουν στους δέκτες τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Καραπάνος προειδοποιεί τον Αστέρη – Παρακολουθούν την Βασιλική!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.