MEDIA

Άγιος Παΐσιος: Ο Νικήτας Τσακίρογλου αποθεώνει την σειρά – «Μια πνευματική σειρά που ανοίγει νέους δρόμους στην ελληνική τηλεόραση»

Ο Νικήτας Τσακίρογλου πρωταγωνιστής της σειράς, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» αποθεώνει το εγχείρημα του Mega.
Άγιος Παΐσιος: Ο Νικήτας Τσακίρογλου αποθεώνει την σειρά – «Μια πνευματική σειρά που ανοίγει νέους δρόμους στην ελληνική τηλεόραση»

Την αποθέωση γνωρίζει από την ημέρα της προβολής της η τηλεοπτική σειρά του Mega, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» που προβλήθηκε για πρώτη φορά, την Πέμπτη (10/2).

Μια σειρά που μας μεταφέρει στα Φάρασα της Καππαδοκίας και μεταδίδει τον βίο του Αγίου Παϊσίου αποδεικνύοντας πως επιτέλους είναι καιρός να έρθουν στο προσκήνιο Ελληνορθόδοξες παραγωγές, με τον κόσμο να δείχνει πόσο διψά γι’ αυτές μέσω της αποθέωσης στο Twitter.

Οι μοναδικές ερμηνείες των ηθοποιών κατόρθωσαν να εντυπωσιάσουν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, με το δεύτερο (17/2) να αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Για τις πρώτες εντυπώσεις που άφησε η σειρά αλλά και το νέο δρόμο που ανοίγει μια τέτοια παραγωγή στην ελληνική τηλεόραση, μίλησε ο πρωταγωνιστής της σειράς, Νικήτας Τσακίρογλου που τον βλέπουμε να ενσαρκώνει τον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη, τον πνευματικό πατέρα του Αγίο Παϊσίου του Αγιορείτου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το πως βιώνει αυτόν τον δύσκολο ομολογουμένως ρόλο να ενσαρκώσει έναν από τους μεγαλύτερους Αγίους της Ορθοδοξίας ενώ τόνισε την σύνδεση του με την εκκλησία μέσω της βαθιάς πίστης του.

Άγιος Παΐσιος: Ο Νικήτας Τσακίρογλου αποθεώνει την σειρά - «Μια πνευματική σειρά που ανοίγει νέους δρόμους στην ελληνική τηλεόραση»

«Η συνεργασία αυτή προέκυψε από τη βαθιά θέληση που έχω εγώ για τη θρησκεία μας, την Ορθοδοξία και τους αγίους μας. Χαίρομαι πολύ που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να λάβω μέρος σε αυτή τη σειρά. Μια θρησκευτική, θα έλεγα, σειρά, που μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε την πορεία μας και να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας μέσα στον χώρο της θρησκείας μας» δήλωσε αρχικά ενώ αποκάλυψε στη συνέχεια πως ο προπάππους του ήταν ιερέας, κάτι που το ίδιο επιθυμούσε και για αυτόν η γιαγιά του.

Ακόμη, πρόσθεσε πως για τον ίδιο είναι ευλογία αυτός ο ρόλος καθώς μπορεί να αναδείξει το τεράστιο έργο του Αγίου που βοήθησε τα μέγιστα για την μεταφορά των ανθρώπων από τα Φάρασα προς τον ελλαδικό χώρο.

Όσον αφορά, τις προοπτικές αυτού του νέου εγχειρήματος του Mega, ο Νικήτας Τσακίρογλου δήλωσε πως πλέον δίνεται η ευκαιρία για να ανοίξει ο δρόμος προς τις πνευματικές σειρές, ένα είδος παραγωγών που λείπει από την ελληνική τηλεόραση και το οποίο το έχει βαθύτατα ανάγκη.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγιος Παΐσιος: Ο Νικήτας Τσακίρογλου αποθεώνει την σειρά – «Μια πνευματική σειρά που ανοίγει νέους δρόμους στην ελληνική τηλεόραση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα