SPORTIME BET

Στοίχημα – Προγνωστικά: Σαφές το φαβορί στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Τέσσερα παιχνίδια έχει η Super League 1 την Κυριακή (13/2) και το Sportime καταθέτει τις προτάσεις του
Στοίχημα – Προγνωστικά: Σαφές το φαβορί στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Στοίχημα – Προγνωστικά: Τέσσερις είναι οι αγώνες της 23η αγωνιστική της Super League 1 που θα διεξαχθούν την Κυριακή (13/2).

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ και τη δεδομένη χρονική στιγμή διαφορά των δύο ομάδων είναι σημαντική. Κυρίως λόγω της ψυχολογίας που υπάρχει στην Ένωση, αλλά και της κάκιστης εικόνας επί Αργύρη Γιαννίκη. Ο τελευταίος δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση, κάνει σταθερά λάθη και η ομάδα του μετράει τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα.

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε στο Κύπελλο με τον Παναιτωλικό, για ένα ημίχρονο στη Νίκαια δέχτηκε φάσεις, δεν βγάζει σταθερότητα αμυντικά, αλλά έχει την ποιότητα και τους παίκτες για να πάρει αυτό το ματς. Ουδείς γνωρίζει εάν μπορεί η ΑΕΚ να αντιδράσει ελλείψει και του πιο φορμαρισμένου της παίκτη, του Αραούχο. Η λογική λέει πως δύσκολα θα αποφύγει την ήττα.

Στο ματς που θα έχει γίνει ακριβώς νωρίτερα στην Τούμπα, ο  ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο φαβορί. Αυτό δεν συνιστά είδηση. Ούτε το γεγονός πως δεν «πληρώνει» η νίκη του. Είμαστε αναγκασμένοι να ψάξουμε κάτι άλλο. Ο Ατρόμητος μπορεί να νίκησε τη Λαμία, αλλά είχε και πάλι σημαντικές αδυναμίες αμυντικά. Ταυτόχρονα επιβεβαίωσε πως γκολ μπορεί να βρει.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ψάχνουμε τα τέρματα σε αυτό τον αγώνα. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ατρόμητος έχουν γκολ στους αγώνες τους. Στα τέσσερα τελευταία ματς των «ασπρόμαυρων» το σύνολο τερμάτων είναι στα 2-3 γκολ, ενώ αυτό ισχύει και στους έξι από τους επτά πιο πρόσφατους αγώνες των Περιστεριωτών. Επομένως, αυτό το ποντάρισμα προτείνουμε.

Κατά τα άλλα, ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στις νίκες. Πρέπει να βγάλει μία αντίδραση και κόντρα στη Λαμία είναι πολύ πιθανό να το κάνει. Η τελευταία είναι ταλαιπωρημένη από τον κορονοϊό. Θα έχει απουσίες και κούραση, αφού έπαιξε την Πέμπτη (10/2). Οι Φθιώτες θα επιχειρήσουν να πάνε κλειστά το ματς, να μη δεχτούν φάσεις και να το βγάλουν ακόμα και στο 0-0 εφόσον μπορούν.

Το κλειδί είναι να μπει το πρώτο γκολ. Δεδομένης της σημασίας του αγώνα, ο Παναθηναϊκός θα πιέσει και έχει την ποιότητα να βρει ένα γκολ πριν φτάσουμε στο φινάλε του αγώνα. Εάν γίνει αυτό, στη συνέχεια είναι πιο εύκολο να μπει και άλλο από τη μία ή την άλλη πλευρά. Πρότασή μας το 2-3 γκολ, καθώς η νίκη του Παναθηναϊκού δεν πληρώνει και ταυτόχρονα η άμυνά του δεν εμπνέει σιγουριά για να πει κανείς πως δεν θα δεχτούν και οι «πράσινοι» ένα τέρμα.

Τέλος, πολύ σημαντικό ματς για την εξάδα είναι το ΟΦΗΒόλος. Εάν οι δυο τους έχουν ένα κοινό πέρα από τον στόχο της εισόδου στην εξάδα, αυτός είναι ότι παίζουν ποδόσφαιρο. Τους αρέσει να βάζουν την μπάλα κάτω, να δημιουργούν και να ανοίγουν οι αγώνες τους. Αμυντικά υπάρχουν προβλήματα και στις δύο ομάδες και είναι πολύ πιθανό να δούμε ματς με γκολ.

Αυτός είναι και ο λόγος που περιμένουμε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αμφίσκορη. Στους τρεις τελευταίους του αγώνες ο ΟΦΗ έχει βάλει και έχει δεχτεί γκολ, ενώ στους δύο από τους τρεις πιο πρόσφατους αυτό έχει γίνει και για τους Θεσσαλούς. Υπάρχει ποιότητα μπροστά και από τους Κρητικούς και από τους «κυανέρυθρους» και γι’ αυτό ενδέχεται να σκοράρουν και οι δύο.

Στοίχημα – Προγνωστικά: Super League 1

467 ΟΦΗ – ΒΟΛΟΣ GOAL 1,73 Interwetten
503 ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ 1,90 Interwetten
504 ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95 Interwetten
1008 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 1 1,77 Interwetten

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στοίχημα – Προγνωστικά: Σαφές το φαβορί στο «Γ. Καραϊσκάκης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.