STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι 11άδες του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς και του Αργύρη Γιαννίκη για τις ενδεκάδες στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη απόψε
Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι 11άδες του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ στο αποψινό (19:30, Novasports Prime) ντέρμπι πρωταθλήματος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 23η αγωνιστική της Super League.

O OΣΦΠ είναι στο +14 από την Ενωση που βίωσε πριν λίγες ημέρες τον αποκλεισμό-σοκ από τον ΠΑΟΚ μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφορικά με την 11άδα του Ολυμπιακού απόψε θα ξεκινήσει με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, με τους Μανωλά-Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Ρέαμπτσιουκ αριστερά και Λαλά δεξιά, στον άξονα τους Εμβιλά-Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά, δεξιά τον Μασούρα, αριστερά τον Αγκιμπού Καμαρά και φορ τον Τικίνιο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τζολάκης, Ονιεκούρου, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Μπα, Βαλμπουενά, Κανέ.

Για την ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης αρχίζει το ματς με τον Τσιντώτα στα γκολπόστ, τον Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Χατζισαφί αριστερά, Τζαβέλλα-Μήτογλου στα στόπερ, τον Σιμόες με τον Σιμάνκι στα χαφ, τον Γκαρσία δεξιά στην επίθεση, τον Τσούμπερ αριστερά και τον Αμραμπατ πισω από τον Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ, Γέβτιτς και Τάνκοβιτς.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Ορέλ Γκρίνφιλντ (Ισραήλ)
  • Βοηθοί : Γιαρκόνι – Γκολντστάιν (Iσραήλ)
  • 4ος : Ζαμπάλας (Ηπείρου)
  • VAR : Άντλερ (Ισραήλ), AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι 11άδες του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...