ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

e-Sportime (14/2): Η ΑΕΚ δεν μπορεί να σταθεί με τίποτα στα πόδια της

Τα ίδια και τα ίδια σε ένα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός νίκησε, η ΑΕΚ έχασε.
e-Sportime (14/2): Η ΑΕΚ δεν μπορεί να σταθεί με τίποτα στα πόδια της

e-Sportime (14/2): Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ ναυαρχίδα της επικαιρότητας αλλά… ουδεμία έκπληξη. Η ΑΕΚ ότι και να κάνει δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της.

Ναι ήταν καλή στο «Καραϊσκάκη» αλλά και πάλι τι να λέει αυτό, μια και ο τελικός νικητής ήταν ο ίδιος. Εκτός αν πλέον, τους ανθρώπους της Ένωσης τους αρκεί το «προσπάθησαν».

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, όπως και να παίξει ότι και να κάνει θα κερδίζει στην Ελλάδα. Έχει αυτό το touch της ανωτερότητας.

Στο +9 παραμένει από τον ΠΑΟΚ, που κέρδισε τον Ατρόμητο και συνέχισε το δικό του νικηφόρο σερί.

Στη βιτρίνα της ηλεκτρονικής μας έκδοσης βρίσκονται και οι πολύ γνωστές στοιχηματικές εταιρείες NOVIBET και INTERWETTEN. 

eSportime (14/2): Νίκησε και ο Παναθηναϊκός

Καλά νέα η αγωνιστική δεν είχε μόνο για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Παναθηναϊκό. Ο Φώτης Ιωαννίδης απάντησε στην πρόταση της Σάρλοτ που αποκάλυψε το Sportime με δύο γκολ και τη νίκη επί της Λαμίας.

Ο ΟΦΗ έκανε εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε τον Βόλο, αναλυτικά ότι έγινε στην αγωνιστική στα στατιστικά που μένουν και για τη συλλογή σας.

Δύο σελίδες για το πρωτάθλημα της Αθήνας αλλά και όλες οι ειδήσεις του σίτου.

Μαζί μας και το stime.gr όπου μπορείτε να αγοράσετε εκπληκτικές πετσέτες για το σχολείο και το γυμναστήριο σε διάφορα χρώματα.

Και φυσικά ένα σούπερ δισέλιδο από τις αποκαλύψεις του Agent Greek. Αλήθεια πόσο κόστισε ο Γκατσίνοβιτς στον Παναθηναϊκό και πόσα θα διαθέσουν οι «πράσινοι» για τρεις παίκτες του καλοκαίρι;

Όλες οι απαντήσεις στο Sportime.

Παρέα μας και η BENOSTAN με τη μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης για τη γυναίκα και το παιδί με βάση το ελαιόλαδο. Μαζί και η VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια.

Το eSportime είναι «εδώ» γεμάτο άποψη, είδηση, ενημέρωση και ανάλυση!

Κατεβάστε την e-Sportime 14-2-2022 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «e-Sportime (14/2): Η ΑΕΚ δεν μπορεί να σταθεί με τίποτα στα πόδια της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.