MEDIA

Survivor: «Ανατροπή» από την Μυριέλλα Κουρεντή – Απόψε θα την δούμε και στον Alpha – Τι συνέβη

Διπλή... δόση απόψε από Μυριέλλα Κουρέντη ταυτόχρονα σε διαφορετικά κανάλια!
Survivor: «Ανατροπή» από την Μυριέλλα Κουρεντή – Απόψε θα την δούμε και στον Alpha – Τι συνέβη

Η Μυριέλλα Κουρεντή αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor, ωστόσο σήμερα (14/2) δεν θα την απολαύσουμε μόνο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο λόγος λοιπόν για αυτό είναι ο Άγιος Βαλεντίνος, με τον Alpha να συνδυάζει αυτή την ημέρα με την απόλυτη ταινία για τον έρωτα, την «Η αγάπη έρχεται στο τέλος».

Τρεις πραγματικές ιστορίες έρωτα, με όλα τα εμπόδια που ορθώνονται στην πορεία, αποκτούν το τέλος που ποτέ δεν είχαν. Μία αγαπησιάρικη ταινία που γυρίστηκε σε τέσσερις πανέμορφες πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κωνσταντινούπολη.

Μία σπονδυλωτή ρομαντική κομεντί που περιγράφει τις ερωτικές περιπέτειες τριών ζευγαριών που ζουν, ερωτεύονται, συγκρούονται, τολμούν, διστάζουν, όμως, τα ξεπερνούν όλα γιατί… η αγάπη έρχεται στο τέλος.

Την ταινία ντύνει με τη χαρακτηριστική βελούδινη φωνή του ο Αντώνης Ρέμος που ερμηνεύει το ομότιτλο τραγούδι, σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Τρεις αληθινές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα, αποκτούν το happy end που ποτέ δεν είχαν. Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται. Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή δεν τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια.

Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Τρεις μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Τρεις ιστορίες για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο, στο τέλος.

Ηθοποιοί: Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος, Τζωτζίνα Λιώση, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Νικόλας Αγγελής, Μυριέλλα Κουρεντή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: «Ανατροπή» από την Μυριέλλα Κουρεντή – Απόψε θα την δούμε και στον Alpha – Τι συνέβη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα