ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο διαιτητής των τριών πέναλτι με τον Άγιαξ επιστρέφει με τη Μίντιλαντ!

Ο Κρέγκ Πόουσον θα διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ.
ΠΑΟΚ: Ο διαιτητής των τριών πέναλτι με τον Άγιαξ επιστρέφει με τη Μίντιλαντ!

Δυσάρεστες αναμνήσεις φέρνει στον ΠΑΟΚ ο διαιτητής της εκτός έδρας αναμέτρησης του δικεφάλου κόντρα στη Μίντιλαντ για την φάση των play off του Conference League.

Πιο συγκεκριμένα, για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Δανία, η επιλογή της UEFA είναι ο γνώριμος από τον τελευταίο αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ (3-2), Κρεγκ Πόουσον.

Ο Άγγλος διαιτητής είχε προκαλέσει την οργή των ασπρόμαυρων μετά τον επαναληπτικό αγώνα με τον Αίαντα για τον 3ο προκριματικό του Champions League τη σεζόν 2019-20, όταν είχε αποφασίσει να δώσει τρία πέναλτι στους Ολλανδούς, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στον αποκλεισμό της Ελληνικής ομάδας.

Πρόκειται για έναν διαιτητή που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και στον αγώνα Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ θα έχει ως βοηθούς τους Λι Μπετς, Ίαν Χάσιν ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ρόμπερτ Τζόουνς.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Πόουσον θα διευθύνει αγώνα των Κυπελλούχων Ελλάδας μετά από την αναμέτρηση με τον Άγιαξ, καθώς ήταν ο άρχοντας του αγώνα Ομόνοια-ΠΑΟΚ για την φάση των ομίλων του Europa League κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Θυμηθείτε τις αποφάσεις του Πόουσον στον αγώνα Άγιαξ-ΠΑΟΚ:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Ο διαιτητής των τριών πέναλτι με τον Άγιαξ επιστρέφει με τη Μίντιλαντ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.