ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πούτιν τρολάρει τα διεθνή ΜΜΕ: Μήπως ξέρουν τι ώρα θα ξεκινήσει ο πόλεμος;

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν «αστειεύεται κάποιες φορές, ζητώντας μας να ελέγξουμε εάν αναφέρουν την ακριβή ώρα που θα ξεκινήσει ο πόλεμος», ανέφερε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.
Ο Πούτιν τρολάρει τα διεθνή ΜΜΕ: Μήπως ξέρουν τι ώρα θα ξεκινήσει ο πόλεμος;

Ο Πούτιν τρολάρει τα διεθνή ΜΜΕ για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ακόμα και την… ώρα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, σχολιάζει αστειευόμενος τα όσα μεταδίδονται από διάφορα ξένα ΜΜΕ, αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σύμφωνα με τον Ντμίτρι Πεσκόφ, γράφει το sputniknews.gr, ο Βλαντιμίρ Πούτιν «αστειεύεται κάποιες φορές, ζητώντας μας να ελέγξουμε εάν αναφέρουν την ακριβή ώρα που θα ξεκινήσει ο πόλεμος».

Δημοσιεύματα ξένων ΜΜΕ ανέφεραν την 20η Φεβρουαρίου ως την ημέρα που η Ρωσία φέρεται ότι θα αναπτύξει στρατεύματα στην Ουκρανία ενώ το «Politico» προσδιόρισε ως «D-Day» τη 16η Φεβρουαρίου.

Το ΒΒC το… πήγε λίγο παραπέρα μιλώντας για έναρξη των ρωσικών επιχειρήσεων τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Η Μόσχα έχει επανειλημμένα απορρίψει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, τονίζοντας ότι δεν απειλεί καμία χώρα ενώ το Κρεμλίνο διεμήνυσε την Τρίτη εκ νέου ότι «είναι δικαίωμα» της Ρωσίας να διενεργεί ασκήσεις στο έδαφός της.

«Η Ρωσία έχει πραγματοποιήσει και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί ασκήσεις εντός της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Είναι μια συνεχιζόμενη διαδικασία, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου. Είναι δικαίωμά μας να διενεργούμε ασκήσεις εκεί, στο έδαφός μας» τόνισε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Πούτιν τρολάρει τα διεθνή ΜΜΕ: Μήπως ξέρουν τι ώρα θα ξεκινήσει ο πόλεμος;

Διαβάστε επίσης:

Bayraktar: Συνεργάζονται με τους Αμερικανούς κατά της Ρωσίας – Η Μόσχα έβγαλε το Avtobaza

NATO: ΣΟΚ από την ισχύ των όπλων και του ηλεκτρονικού πολέμου της Ρωσίας στην Κριμαία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Πούτιν τρολάρει τα διεθνή ΜΜΕ: Μήπως ξέρουν τι ώρα θα ξεκινήσει ο πόλεμος;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.