ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εθνική Ελλάδας: Με παίκτες της Euroleague στην Τουρκία!

Κανονικά θα ενισχύσουν την Εθνική Ελλάδα οι παίκτες της Euroleague στην Τουρκία!
Εθνική Ελλάδας: Με παίκτες της Euroleague στην Τουρκία!

Κανονικά το παρών θα δώσουν οι παίκτες των ομάδων της Euroleague στην Εθνική Ελλάδας, προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια στην Τουρκία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως βλέπουμε στις κλήσεις, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα παραχωρήσουν κανονικά τους παίκτες τους, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που είχε κάνει το Sportime.

Φυσικά και ο Νικ Καλάθης είναι μέσα που θα έρθει από την Μπαρτσελόνα, με την Εθνική Ελλάδας να παρατάσεται με όλους τους αστέρες της.

Οι δύο αγώνες κόντρα στους Τούρκους έχουν προγραμματιστεί στις 25/2 στο Ολυμπιακό Κέντρο των Ανω Λιοσίων και στις 28/2 στο Σινάν Ερντέμ της Κωνσταντινούπολης, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν αγώνες για τη Euroleague στις 24 και 25/2 με Αρμάνι Μιλάνο και Ερυθρό Αστέρα, αντίστοιχα.

Αναλυτικά η 24άδα:

Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Κωστής Γόντικας (Ιωνικός), Βασίλης Καββαδάς (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Νικ Καλάθης (Μπαρτσελόνα), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Λιετκαμπέλις), Γιώργος Καμπερίδης (ΠΑΟΚ), Λεωνίδας Κασελάκης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κατσίβελης (Περιστέρι), Γιάννης Κουζέλογλου (ΑΕΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός), Μιχάλης Λούντζης (Ολυμπιακός), Βασίλης Μουράτος (Λαύριο), Λευτέρης Μποχωρίδης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Μωραϊτης (Περιστέρι), Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Προμηθέας), Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Γιώργος Τσαλμπούρης (Απόλλωνας Πάτρας), Δημήτρης Φλιώνης (ΑΕΚ), Νίκος Χουγκάζ (Παναθηναϊκός)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας: Με παίκτες της Euroleague στην Τουρκία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.