ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Β’: Επιστροφή του Φορτούνη στη δράση μετά από 8 μήνες!

Ο Ολυμπιακός Β' θα παραταχθεί κόντρα στα Τρίκαλα με τον Κώστα Φορτούνη στην αρχική ενδεκάδα. 
Ολυμπιακός Β’: Επιστροφή του Φορτούνη στη δράση μετά από 8 μήνες!

Ολυμπιακός Β’: Μια ευχάριστη είδηση επιφύλασσε η ανακοίνωση της ενδεκάδες του Ολυμπιακού Β’ στον αγώνα ενάντια στα Τρίκαλα, καθώς ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στη δράση μετά από 8 μήνες.

Ήταν Ιούνιος του 2021 όταν ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά πριν από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του που τον άφησε εκτός αγώνων για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

238 ημέρες μετά από την ρήξη χιαστού στο φιλικό παιχνίδι με την Βόλσμπεργκερ και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής φωνάζει και πάλι παρών, μπαίνοντας σε ρυθμό αγώνων με την Β ομάδα των ερυθρολεύκων στη Super League 2 προκειμένου να αρχίζει να παίρνει αγωνιστικό ρυθμό και να στείλει μήνυμα ετοιμότητας στον Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιμπαγάσα για τον αγώνα: Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Καλογερόπουλος Μπαγκαλιάνης,, Καρμπόβνικ, Ξενιτίδης, Μαρίνος, Αλ Καχτάνι, Μαρίνος Φορτούνης, Πινακάς.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός Β’: Επιστροφή του Φορτούνη στη δράση μετά από 8 μήνες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.