MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το μέλλον της Άσπας

Η Βέρα Μακρομαρίδου αποκάλυψε το μέλλον της Άσπας την οποία υποδύεται στη σειρά Σασμός στα επόμενα επεισόδια.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το μέλλον της Άσπας

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σασμός συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές και να βρίσκεται στην κορυφή στη τηλεθέαση. Η δραματική ρομαντική σειρά του Alpha μετά τον θάνατο του Πετρή έχει μερικά συγκλονίζει και το ίδιο φαίνεται πως θα γίνει και στα επόμενα επεισόδια.

Τα spoiler μέχρι στιγμής αυτό δείχνουν. Στο Sportime διαβάσατε πως η αστυνομία θα αποτρέψει ένα φονικό τη τελευταία στιγμή την ώρα που η βεντέτα έχει αναζωπυρωθεί. Ακόμη σας αποκαλύψαμε πως η Θοδώρα με τον Μανόλη θα «τελειώσουν» τον Μαθιό ξεσκεπάζοντάς τον.

Αυτή τη φορά αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς έρχονται από τη Βέρα Μακρομαρίδου, την Άσπα της σειράς. Η ηθοποιός, παραχωρώντας συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day μίλησε για τη σειρά αλλά και το μέλλον του χαρακτήρα τον οποίο υποδύεται.

Αρχικά αναφέρθηκε στο πως έχει έρθει πιο κοντά με την οικογένεια των Βρουλάκηδων μετά τον θάνατο του Πετρή. Όπως είπε, ως συγγενής προσπαθεί να σταθεί στο πλάι τους και ιδιαίτερα της Αργυρώς.

Στη συνέχεια μίλησε για το πως αρχικά η Άσπα προσπαθούσε να δώσει δικαιολογίες στον Αστέρη για το φονικό καθώς αυτή (όπως και άλλοι χαρακτήρες της σειράς) δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κάποιος σα τον Αστέρη θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Μετά την εξομολόγησή του όμως έπαψε να προσπαθεί να τον στηρίξει.

Ο ρόλος της Άσπας είναι ένας από τους πιο αγαπητούς στη σειρά. Η κακοποίηση που δέχτηκε από τον άντρα της συντάραξε το τηλεοπτικό κοινό με την ίδια όμως να του ξαναδίνει ευκαιρία. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν η ίδια θα έδινε τόσες ευκαιρίες σε έναν τέτοιο άνθρωπο η ίδια ήταν κάθετα αρνητική. «Η βία είναι απαγορευτική» τόνισε.

Ο Σασμός, σύμφωνα με την ίδια, στα επόμενα επεισόδια θα φέρει πολλές ανατροπές και εξελίξεις για όλους. Όπως σημείωσε για τη συνέχεια αποφεύγοντας την ερώτηση για την εγκυμοσύνη της Αργυρώς:

«Τώρα αυτά δε τα ξέρουμε. Το κλίμα στη Κρήτη θα είναι πολύ βαρύ. Θα σκέφτονται (οι Βρουλάκηδες) πως θα μπορούν να φύγουν από τη Κρήτη για λίγο.»




 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το μέλλον της Άσπας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα