ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Θέλει να κάνει την υπέρβαση

Με το πόδι στο γκάζι μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας επιθυμεί να πάει ο ΠΑΣ Γιάννινα.
ΠΑΣ Γιάννινα: Θέλει να κάνει την υπέρβαση

Τρεις στροφές απομένουν στη Super League 1 και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν βγαίνει από την εξάδα σταθερά. Υπάρχουν ομάδες με λιγότερα ματς από εκείνον, αλλά με τη συνέπεια που έχει, σε πείθει πως στο φινάλε θα βρίσκεται στα πλέι οφ.

Εύκολο, βέβαια, δεν είναι τίποτα. Ωστόσο, η νίκη με τον Άρη ήταν κομβική. Ακολουθεί ένα παιχνίδι ακόμη υψηλότερης δυσκολίας. Αντίπαλος η πληγωμένη ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ του πρώην κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρη Γιαννίκη.

Πίστη για θετικό αποτέλεσμα υπάρχει. Γιατί όχι άλλωστε όταν η ΑΕΚ έχει χάσει στο ΟΑΚΑ τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Μόνο τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης κατάφερε να νικήσει. Εξυπακούεται, πάντως, πως θα χρειαστεί μία ακόμη υπέρβαση.

Φέτος οι Ηπειρώτες έχουν ήδη κάνει αρκετές. Θα επιχειρήσουν να κάνουν άλλη μία γνωρίζοντας πως ακολουθούν για εκείνους Λαμία εντός και Βόλος έξω. Ο δεύτερος εκτός απροόπτου θα είναι αδιάφορος την τελευταία αγωνιστική, ενώ η Λαμία που καίγεται για βαθμούς, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Υπάρχουν ομάδες με σαφώς δυσκολότερο πρόγραμμα. Ματς με ματς το πάνε, όμως, όλοι τώρα και λογικό. Το είπε και ο Ηρακλής Μεταξάς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Άρη. Δεν θέλει να κοιτάει πιο μακριά. Στόχος πλέον το να εξασφαλιστεί τουλάχιστον με τα αποτελέσματα εντός αγωνιστικού χώρου η εξάδα. Ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί μετά. Ο φόβος της αφαίρεσης βαθμών λόγω του πορίσματος της ΕΕΑ παραμένει υπαρκτός και η συζήτηση εντός των τειχών επ’ αυτού δεν έχει σταματήσει.

Με προβλήματα στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στο αγωνιστικό σκέλος οι απουσίες δεν λείπουν. Γκαρντάφσκι και Πίρσμαν εξακολουθούν να είναι εκτός. Έτσι δεν αποκλείεται να παραμείνει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ποζνάνσκι και στα χαφ ο Λιάσος. Ο νεαρός είναι 6-8αρι, δεν μπορεί να υπηρετήσει τη θέση ως winger, αλλά με τα τρεξίματά του, τη θέληση που έχει και τη διάθεση, καταφέρνει να είναι χρήσιμος.

Όσο για τον 20χρονο Γερμανοπολωνό,  στο πρώτο του ματς ως βασικός, προβλημάτισε. Ο Μαντσίνι τον έκανε ό,τι ήθελε. Το αν αυτό είναι αρκετό για να χάσει τη θέση του ή εάν θα πάρει άλλη μία ευκαιρία, θα φανεί και στις επόμενες προπονήσεις.

Κλείνοντας εκείνος που δεν υπολογίζεται επίσης είναι ο Κάργας. Το Sportime ανέφερε ορισμένα περιστατικά ενδεικτικά της κατάστασης του αρχηγού των Ηπειρωτών τις προηγούμενες μέρες. Εκτός αυτού ο 27χρονος είναι ούτως ή άλλως τιμωρημένος. Ο Παντελάκης θα καλύψει το κενό του εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Θέλει να κάνει την υπέρβαση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.