ΠΑΡΑFOOTBALL

Το διαμάντι του Άρη, Κωνσταντίνος Τανούλης, κάνει γκελ και σε πολλές ομάδες!

Ο βράχος της Κ17 της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας και πλέον προκαλεί ντόρο.
Το διαμάντι του Άρη, Κωνσταντίνος Τανούλης, κάνει γκελ και σε πολλές ομάδες!

Ο Κωνσταντίνος Τανούλης είναι ένα από τα πολύ καλά project στις νεαρές ηλικίες. Ο Άρης πρέπει να προσέξει για να τον έχει. Διότι, το ενδιαφέρον άλλων ομάδων είναι πλέον έντονο.

Συνήθως με τόσο μικρές ηλικίες δεν ασχολούμαι. Πρέπει να υπάρχει λόγος. Η περίπτωση του Κωνσταντίνου Τανούλη είναι ιδιαίτερη. Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη κλήση του στην Εθνική Ελλάδας Κ17.

Το λες και έκπληξη να συμπεριλαμβάνεται παίκτης του Άρη στους εκλεκτούς. Μία ματιά να ρίξει κανείς στις υπόλοιπες επιλογές, θα μπει κατευθείαν στο νόημα.

Πάμε παρακάτω. Ο μικρός μαθαίνω πως είναι από τα πολύ καλά projects στην ηλικία του. Όσο για τη θέση του, μόνο ο Χρήστος Αλεξίου της Ίντερ λένε πως είναι ανώτερος. Captain στον Άρη και μάλιστα με εντολή να εκτελεί και τα πέναλτι αν και στόπερ.

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», στους «κίτρινους» έμαθε το τόπι, αλλά το πόσο ακόμα θα μείνει εκεί, ουδείς το γνωρίζει. Και αυτό γιατί ήδη έχει μπει στα ραντάρ άλλων ομάδων.

Και κάτι ακόμη για να μην αφήσω κανέναν με την απορία. Για όσους είναι μπασκετόφιλοι και έκαναν τον συνειρμό, είναι αδελφός του Γιώργου Τανούλη. Ίσως έτσι εξηγείται και το ύψος. Κάπου στο 1,90 ο Κωνσταντίνος, στο 2,08 σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ ο Γιώργος, ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Άρη και παίζει πια στον Προμηθέα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το διαμάντι του Άρη, Κωνσταντίνος Τανούλης, κάνει γκελ και σε πολλές ομάδες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.