SPORTIME BET

Στοίχημα – Προγνωστικά: Με τα γκολ στη Super League 1

Τέσσερα παιχνίδια έχει η Super League 1 την Κυριακή (20/2) και το Sportime καταθέτει τις προτάσεις του.
Στοίχημα – Προγνωστικά: Με τα γκολ στη Super League 1

Στοίχημα – Προγνωστικά: Τέσσερις είναι οι αγώνες της 24η αγωνιστική της Super League 1 που θα διεξαχθούν την Κυριακή (20/2).

Μπορεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης να κλέβει την παράσταση, όμως, το πιο σημαντικό παιχνίδι ίσως να είναι το Λαμία Απόλλων Σμύρνης. Κομβικός αγώνας για την ουρά. Σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες με σημαντικό πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και αδυναμία στο σκοράρισμα.

Η πίεση μεγάλη. Τα μεταξύ τους ματς κρίνονται στο γκολ. Στα τέσσερα τελευταία είχαμε ένα 0-0 και τρία 1-0 υπέρ της Λαμίας. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει τη χειρότερη επίθεση μακρά της δεύτερης με επτά τέρματα σε 22 ματς και η αμέσως επόμενη είναι των Φθιωτών με 18. Γι’ αυτό θα πάμε στο ρίσκο του 0-1 ένα γκολ. Πάντα μπορεί να σπάσει από το πουθενά αυτό, αλλά η απόδοση είναι καλή.

Χρονικά ακολουθεί το ΒόλοςΟλυμπιακός. Οι Πειραιώτες είναι λογικό να έχουν το μυαλό τους στα παιχνίδια με την Αταλάντα. Έπαιξαν αυτό στο Μπέργκαμο, έρχεται η ρεβάνς και γι’ αυτό θα κάνει πολλές αλλαγές ο Πέδρο Μαρτίνς. Στο χέρι των Θεσσαλών είναι να εκμεταλλευτούν τη χαλαρότητα που πιθανόν θα έχει ο αντίπαλός τους.

Με την ποιότητα που έχουν μεσοεπιθετικά, γκολ μπορούν να το βρουν. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Ειδικά από τη στιγμή που αντιμετωπίζει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Είναι πολλές οι πιθανότητες να ανοίξει το παιχνίδι και να γίνει αμφίρροπο. Γι’ αυτό το προτείνουμε.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ των τεσσάρων ηττών στα πέντε τελευταία θα υποδεχτεί τον πάντα επικίνδυνο ΠΑΣ Γιάννινα. Απουσίες έχουν και οι δύο, αλλά όχι και το ίδιο βάθος στο ρόστερ. Γι’ αυτό και εκείνες των φιλοξενούμενων μετρούν παραπάνω. Η βαθμολογική τους διαφορά είναι μόλις ένα τρίποντο και γι’ αυτό τα πάντα μπορούν να γίνουν.

Τα ματς των δύο έχουν συνήθως γκολ χωρίς να ξεφεύγουν. Στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς της ΑΕΚ μπήκαν 2-3 γκολ, ενώ για τον ΠΑΣ Γιάννινα αυτό ισχύει για τα έξι από τα επτά τελευταία του. Με αυτό το σκεπτικό θα προτείνουμε το 2-3 τέρματα. Γκολ μπορούν να βρουν και οι δύο ομάδες σε ένα ενδιαφέρον ματς.

Για το φινάλε αφήσαμε το ντέρμπι. Ο Άρης προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες. Τρίτη δεν τον παίρνει γιατί θα αποχαιρετήσει τα πλέι οφ (σ.σ. εκτός και αν επιστραφούν οι βαθμοί). Πηγαίνει σε αυτό το ματς χωρίς τον Άκη Μάντζιο και ουδείς γνωρίζει πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες. Φαίνεται σαν να έχουν αδειάσει, αλλά στα μεγάλα ματς πολλές φορές βγαίνει μεγάλη αντίδραση. Απέναντί του θα έχει έναν κουρασμένο ΠΑΟΚ που παίζει σε λίγες μέρες την πρόκρισή του με τη Μίντιλαντ.

Τα τρία μεταξύ τους παιχνίδια έκλεισαν στο no goal και συνολικά έξι από τα τελευταία επτά. Ένεκα των συνθηκών, όμως, ο αγώνας μπορεί να έχει γκολ. Από τη μία ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ φέτος στα περισσότερα ματς που ο δείκτης δυσκολίας είναι σχετικά μεγάλος, ενώ και ο Άρης είδε την εστία του να παραβιάζεται στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε. Συνεπώς το ρίσκο αξίζει.

Στοίχημα – Προγνωστικά: Super League 1

  • 525 ΛΑΜΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-1 ΓΚΟΛ 2,35 Interwetten
  • 561 ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ GOAL 1,95 Interwetten
  • 587 ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1,90 Interwetten
  • 588 ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ GOAL 2,00 Interwetten

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στοίχημα – Προγνωστικά: Με τα γκολ στη Super League 1», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.