STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης – ΠΑΟΚ: Οι 11άδες του ντέρμπι στο «Βικελίδης»

Τερζής και Λουτσέσκου έκαναν γνωστές τις 11άδες για το Άρης - ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο «Βικελίδης» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.
Άρης – ΠΑΟΚ: Οι 11άδες του ντέρμπι στο «Βικελίδης»

Άρης – ΠΑΟΚ: Με αυτές τις συνθέσεις θα αγωνιστούν οι «αιώνιοι» της Θεσσαλονίκης στις 19:30, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Άρης (Τερζής): Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια, Σάσα, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Γκαρσία, Καμαρά.

Στον πάγκο του Άρη: Σιαμπάνης, Εμπακατά, Λούμορ, Μάνος, Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο, Λόπεθ, Μπεναλουάν, Πάλμα

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ινγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς Ζ., Μιχάι, Ελ Καντουρί, Ντάγκλας, Τέιλορ, Σίντγκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Τσόλακ.

Διαιτητής: Μπριχ (Γερμανία)

Βοηθοί: Μπορς (Γερμανία), Λούπ (Γερμανία)

4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών)

VAR: Γκάντερ (Γερμανία)

ΑVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – ΠΑΟΚ: Οι 11άδες του ντέρμπι στο «Βικελίδης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.