STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βαθμολογία Super League: Ψάξτε τον δεύτερο, «μάζεψε» τη διαφορά από ΠΑΟΚ η ΑΕΚ, εκτός εξάδας ο Άρης! (vids)

Δείτε πως διαμορφώθηκαν τα δεδομένα στη βαθμολογία της Super League μετά την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής.
Βαθμολογία Super League: Ψάξτε τον δεύτερο, «μάζεψε» τη διαφορά από ΠΑΟΚ η ΑΕΚ, εκτός εξάδας ο Άρης! (vids)

Βαθμολογία Super League: Παραμένει εκτός εξάδας ο Άρης μετά το 0-0 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα η ΑΕΚ. και μάζεψε στους έξι, την διαφορά από τον «δικέφαλο» του βορρά.

Βγάζει γούστα λίγο πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου το πρωτάθλημα της Super League 1. Mπορεί ο Ολυμπιακός να «κλειδώνει» τον τίτλο, ωστόσο το ενδιαφέρον το ενδιαφέρον, τόσο για την εξάδα, όσο και στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα, παραμένει αμείωτο. Από τις ομάδες που είναι εντός ή λίγο έξω από την εξάδα, μόνο η ΑΕΚ κέρδισε!

O πρωτοπόρος Oλυμπιακός πέρασε (0-1) και από τον Βόλο με γκολ του Βαλμπουενά, αύξησε σε διψήφιο αριθμό, τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ (+11), βγάζοντας ουσιαστικά εκτός play off τους Θεσσαλούς.




Λίγο αργότερα και βορειότερα, Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι παραμένουν εκτός εξάδας και στο -4 από τον ΟΦΗ, με τον δικέφαλο του βορρά να είναι η μοναδική ομάδα που έχει «κλειδώσει» και μαθηματικα τα play off.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ με γκολ Μάνταλο και Ανσαριφάρντ, κέρδισε (2-0) τον ΠΑΣ Γιάννινα και «μάζεψε» τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Το μικρότερο δυνατόν, κακό για τους Γιαννιώτες, αφού τόσο ο Βόλος όσο και Αστέρας Τρίπολης, έχασαν, ενώ ο Άρης έμεινε στο 0-0 στο «Βικελίδης».




Οσον αφορά τις θέσεις των play off, πολλά μπορεί να ανατραπούν εξωαγωνιστικά. Ο ΠΑΣ Γιάνιννα κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών, ενώ ο Άρης περιμένει νέα από το CAS για το -6 που του έχει επιβληθεί.

Στο μοναδικό ματς «επιβίωσης» όσον αφορά τον στόχο της παραμονής, ο Απόλλωνας σκόραρε και μάλιστα δύο φορές (2-1) στη Λαμία και πανηγύρισε τρίποντο μετά από τέσσερις μήνες!

Κερδίζει, ελπίζει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» που παραμένει τελευταία, αλλά η απόσταση δεν της απαγορεύει να αισιοδοξεί. Η Λαμία πάλι, με δύο συνεχόμενες ήττες έχει πλέον «γαντζωμένο» τον Ατρόμητο στη «πλάτη» της.




 

Τα αποτελέσματα των αγώνων της 24ης αγωνιστικής:

Ιωνικός – ΟΦΗ 0-0

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-0

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-1

Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 0-2

Βόλος – Ολυμπιακός 0-1

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Άρης – ΠΑΟΚ 0-0

 

H βαθμολογία της Super League

Super League 1 Βαθμολογία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαθμολογία Super League: Ψάξτε τον δεύτερο, «μάζεψε» τη διαφορά από ΠΑΟΚ η ΑΕΚ, εκτός εξάδας ο Άρης! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!