MEDIA

Survivor Highlights 21/2: Mε εκθέτει πανελλήνια, δεν το ανέχομαι την αλητεία – Κατέρρευσε η Μυριέλλα – Στα όρια του ο Σοϊλέδης!

Πανικός στο Survivor, με τους Μαχητές να δείχνουν πιο δυνατοί και τους διάσημους να έχουν σχεδόν διαλυθεί.
Survivor Highlights 21/2: Mε εκθέτει πανελλήνια, δεν το ανέχομαι την αλητεία – Κατέρρευσε η Μυριέλλα – Στα όρια του ο Σοϊλέδης!

Survivor Highlights 21/2: Δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται στο Survivor, με κάθε εβδομάδα να φέρνει όλο και περισσότερες ανατροπές που λίγοι περιμένουν.

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε πολλά, τα όποια αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα, αφού το trailer του Survivor μας προϊδεάζει αρκετά για το τι θα ακολουθήσει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, με τις δύο ομάδες να δηλώνουν έτοιμες να μπουν στο στίβο μάχης και να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία, αρχίζοντας δυναμικά την εβδομάδα τους.

Τόσο οι Μπλε αλλά και οι Κόκκινοι, τόνισαν ότι είναι αποφασισμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα αφού στο σημείο που βρισκόμαστε δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους.

Ωστόσο φαινόταν ξεκάθαρα ότι οι Διάσημοι παρά τις δηλώσεις τους είναι χωρισμένοι στα δύο κάτι που 100% επηρεάζει και μέσα στον αγώνα.

Survivor Highlights 21/2: Η νίκη στους Μπλε, χαμός στους Κόκκινους.

Οι Μαχητές δείχνουν πλέον ότι έχουν το πάνω χέρι και βρίσκουν τον καλό τους εαυτό, κάνοντας σερί νίκες και ανεβάζοντας την ψυχολογία τους.

Έτσι έγινε και τώρα, που κατάφεραν να κερδίσουν με 10-7 και να πάρουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, όπως σας είχε αποκαλύψει το Sportime.

Από την άλλοι οι Διάσημοι δείχνουν να καταρρέουν και οι κόντρες μέρα με τη μέρα όλο και αυξάνονται, όπως άλλωστε και η τηλεθέαση.

Η Μυριέλλα έγινε στόχαστρο από κάποια μέλη της ομάδας της και φαίνεται ότι ο Σάκης και ο Άρης, την έχουν στην… μπούκα, επειδή δεν ήταν καλά στον αγώνα.

Survivor Highlights 21/2: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος!

Οι κόντρες φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν δημιουργήσει δύο υποομάδες στους Κόκκινους και αυτό πολύ δύσκολα θα αλλάξει.

Ο Σάκης Αρσενίου ήταν αυτός που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και είναι πλέον ο πρώτος υποψήφιος, κάτι που φάνηκε ότι εκνεύρισε τον Άρη Σοϊλέδη που έχει και την ατομική ασυλία.

Μάλιστα όπως ξεκαθάρισε και εκείνος, το αποτέλεσμα δεν είναι αγωνιστικό, κάτι που του δίνει χώρο να πράξει ανάλογα με το κολιέ που έχει στο λαιμό του.

Το σίγουρο είναι ότι και το επεισόδιο της Δευτέρας προβλέπεται πολύ δυναμικό και δεν πρέπει να το χάσει κανείς.

Για περισσότερα Survivor Spoiler μείνετε συντονισμένοι στο Sportime.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor Highlights 21/2: Mε εκθέτει πανελλήνια, δεν το ανέχομαι την αλητεία – Κατέρρευσε η Μυριέλλα – Στα όρια του ο Σοϊλέδης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα