MEDIA

MasterChef: Αυτοί είναι οι παίκτες που έχουν μπει ήδη στο στόχαστρο! (pics & vids)

Το MasterChef συνεχίζεται και ορισμένοι παίκτες έχουν γίνει ήδη το «κόκκινο πανί»!
MasterChef: Αυτοί είναι οι παίκτες που έχουν μπει ήδη στο στόχαστρο! (pics & vids)

H μαγειρική δράση έχει «φουντώσει» για τα καλά στο MasterChef που συνεχίζεται και αποδεικνύει πως είναι έτοιμο να ανατρέψει τα πάντα στην τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Η εβδομάδα που διανύουμε έφερε ήδη στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star το δεύτερο mystery box αλλά και ένα ακόμη τεστ δημιουργικότητας γεμάτο ένταση.

Τέσσερις μάλιστα προσπάθειες που κρίθηκαν από τους κριτές ως οι πιο αδύναμες καλούνται σήμερα (22/2, 21:00) να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι, με το Sportime να σας έχει βάλει στο κλίμα, αποκαλύπτοντας ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει.

Κάθε ημέρα που περνάει στην κουζίνα του MasterChef αποδεικνύει πως ο πήχης και τη φετινή σεζόν έχει τοποθετηθεί αρκετά ψηλά, με ορισμένους επίδοξους νικητές να μεταφέρουν στο σπίτι του παιχνιδιού τις εμπειρίες αλλά και τις πρωτοποριακές, μαγειρικές τους ιδέες.

Υπάρχουν βέβαια και ορισμένες περιπτώσεις παικτών που έχουν συζητηθεί, πέρα από τις μαγειρικές τους ικανότητες και για τον εκκεντρικό τους χαρακτήρα που τους έχει φέρει σε αντιπαραθέσεις με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Τα προβλήματα φανερώθηκαν από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα, με τον διαχωρισμό των δύο ομάδων αλλά και την συναρπαστική πρώτη ομαδική δοκιμασία που κατέληξε στη νίκη των μπλε.

MasterChef: Γρηγόρης Γιαννόπουλος

MasterChef: Αυτοί είναι οι παίκτες που έχουν μπει ήδη στο στόχαστρο!

Αυτός που κλήθηκε να χωρίσει τις δύο ομάδες, ήταν ο νικητής του πρώτου τεστ δημιουργικότητας,  Γρηγόρης Γιαννόπουλος που επέλεξε να γίνει ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, προσθέτοντας στο σύνολο της, τους καλύτερους (κατά την γνώμη του) παίκτες.

Παράλληλα, άφησε τους θεωρητικά πιο αδύναμους παίκτες στην μπλε ομάδα, κάνοντας χρήση του μεγάλου πλεονεκτήματος που είχε αποκτήσει.

Αυτό που όμως προκάλεσε αρνητική εντύπωση ήταν ο τρόπος με τον οποίο αποκάλεσε την αντίπαλη αρχηγό, την Φανή, το όνομα της οποίας αρνείται πεισματικά να αναφέρει, χαρακτηρίζοντας την ως η «κοπέλα από την απέναντι ομάδα».

Ένα όμως σχόλιο του τη χθεσινή ημέρα (21/2) προκάλεσε οργή στα social media, όταν κατά την αναφορά του στη Φανή, δήλωσε πως δεν θα αναφέρει ποτέ το όνομα της, γιατί τον χαλάει το «όλο πακέτο»!


MasterChef: Βασίλης Βαλέχας

 

MasterChef: Αυτοί είναι οι παίκτες που έχουν μπει ήδη στο στόχαστρο!

Ο Βασίλης Βαλέχας είναι ένας αρκετά έμπειρος μάγειρας που θεωρείται δικαίως από τους πιο δυνατούς παίκτες μέσα στον διαγωνισμό, όμως ο εκρηκτικός του χαρακτήρας τον έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τις προηγούμενες ημέρες.

Αφορμή για να συμβεί αυτό, στάθηκε η συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας προς τον συμπαίκτη του, τον Μάριο, τον οποίο χαρακτήρισε για ένα λάθος του, «μπαγλαμά» και «μ@λ@κ@».

Φυσικά αυτό το γεγονός δεν άρεσε στους υπόλοιπους συμπαίκτες του αλλά και τους αντιπάλους που τον έβαλαν στο στόχαστρο τους.

Μάλιστα, η ένταση ανάμεσα τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της δοκιμασίας και συνεχίστηκαν στην πρώτη ψηφοφορία αποχώρησης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef: Αυτοί είναι οι παίκτες που έχουν μπει ήδη στο στόχαστρο! (pics & vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα