ΠΑΡΑFOOTBALL

Παναθηναϊκός: Βγήκε στην αγορά για σέντερ φορ!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή για να παραταχθεί ακόμα καλύτερο την επόμενη χρονιά.
Παναθηναϊκός: Βγήκε στην αγορά για σέντερ φορ!

Ακόμα ο Παναθηναϊκός δεν ξέρει που θα παίζει του χρόνου, εννοούμε φυσικά αν θα μετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το Europa League ή το Conference League.

Αυτό, πάντως, δε σημαίνει πως δεν γνωρίζουν στο «τριφύλλι» μια από τις βασικές ανάγκες εν όψει της επόμενης σεζόν, με Γιοβάνοβιτς ή χωρίς.

Αυτό είναι φυσικά η απόκτηση επιθετικού που θα είναι και παίκτης που θα πάρει μεγάλο συμβόλαιο αλλά θα είναι και ο leader στη θέση.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», ο Καρλίτος θα μείνει (λογικά), ο Μακέντα που δε θα παίξει ξανά φέτος θα γίνει ότι είναι δυνατόν για να φύγει (κάτι που ακόμα δεν έχει καταφέρει ο Παναθηναϊκός ακόμα) ενώ ο Ιωαννίδης είναι what if.

Αν δηλαδή η Σάρλοτ από το MLS, έρθει ξανά με 2,5 εκατομμύρια ευρώ τότε ο Έλληνας άσος θα πάρει το αεροπλάνο για τις ΗΠΑ.

Αλλά και η Σάρλοτ να μην έρθει, ανάλογη ή και λίγο πιο κάτω πρόταση να γίνει, τότε ο Ιωαννίδης θα χαιρετήσει.

Με αυτά και με αυτά, ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει τις ερωτήσεις δεξιά και αριστερά για το 9άρι. Τώρα αν θα βρει απόκριση και πότε είναι ένα ζήτημα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Βγήκε στην αγορά για σέντερ φορ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.