MEDIA

Δημήτρης Ήμελλος: Ο «Αντώνης» του Σασμού εξομολογείται – «Θαυμάζω τη Μαρία Πρωτόπαππα»

Ο Δημήτρης Ήμελλος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν με τον ηθοποιό να έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.
Δημήτρης Ήμελλος: Ο «Αντώνης» του Σασμού εξομολογείται – «Θαυμάζω τη Μαρία Πρωτόπαππα»

Ο Δημήτρης Ήμελλος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος τόσο στη μεγαλύτερη επιτυχία της μυθοπλασίας που σαρώνει την τηλεθέαση, τον «Σασμό» του Alpha, όσο και στη σειρά «Άγιος Παΐσιος», μία εξαιρετική παραγωγή που σημειώνει επίσης μεγάλη επιτυχία.

Αδιαμφισβήτητα, φέτος είναι η χρονιά του! Στον Σασμό, οι τηλεθεατές τον έχουν λατρέψει στο ρόλο του αστυνόμου Αντώνη ο οποίος ερωτευμένος χρόνια με τη Μαρίνα την περιμένει να γίνει δικιά του παρά τα εμπόδια που τους παρουσιάζονται (Διαβάστε εδώ το λόγο για τον οποίο η Μαρίνα φεύγει για τα Γιάννενα). Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς ενώ και σαν ηθοποιοί δέχονται την αποθέωση για το ταλέντο τους.

Σα να μην έφτανε η τεράστια επιτυχία του Σασμού, τώρα ο Ήμελλος πρωταγωνιστεί και στη μεγάλη παραγωγή του mega για την ζωή του Άγιου Παϊσιου. Ο55χρονος ηθοποιός έχει τιμηθεί στο παρελθόν με το βραβείο Χορν ωστόσο φέτος η αναγνωρισιμότητα του μέσω της τηλεόραση έχει απογειωθεί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη, ο Δημήτρης Ήμελλος αποκαλύφτηκε μιλώντας εκ βαθέων για όλους και για όλα.

Αρχικά μίλησε για το πως άφησε τη νομική για να ακολουθήσει τα όνειρά του στην υποκριτική κάτι το οποίο τον έφερε σε σύγκρουση με τον πατέρα του.

Στη κουβέντα που ανοίχτηκε για τον χώρο της υποκριτική ο Ήμελλος τόνισε πως διεκδικεί τα λεφτά του μέχρι και μέσω δικαστηρίων για τις δουλειές που κάνει.

«Δεν είμαι ψώνιο. Απαιτώ να πληρώνομαι. Έχω διεκδικήσει τα χρήματά μου στα δικαστήρια ακόμη και ως νέος στο χώρο. Είναι άλλο πράγμα το να πληρώνομαι για αυτό που κάνω και άλλο το να κάνω κάτι για να πληρώνομαι.»

Δημήτρης Ήμελλος: «Όταν παίζω με τη Πρωτόπαππα, απλά τη χαζεύω»

Ο Σασμός ήρθε για να απογειώσει τη καριέρα του ηθοποιού τη φετινή χρονιά. Σχετικά με τη συμμετοχή του στη σειρά ο Ήμελλος αποκάλυψε πως ήταν μέσα στους όρους για να δεχτεί το ρόλο να γνωρίζει ποιοί άλλοι ηθοποιοί θα παίζουν.

«Ήξερα ότι ο έρωτάς μου στη σειρά θα ήταν η Μαρία Πρωτόπαππα. Ήταν μέσα στους όρους. Ήθελα να ξέρω με ποιους συζητάνε, μου είχαν πει για τον Δημήτρη Λάλο και την Μαρία Πρωτόπαππα κι εγώ συνέχισα να ρωτάω εάν ισχύει. Είμαι θαυμαστής της Μαρίας Πρωτόπαππα και δεν κάνω τίποτε άλλο από το να τη χαζεύω όταν παίζω μαζί της.»

Ακόμη, αναφορικά με την Κρητική προφορά που φέρει ο ίδιος στη σειρά, ο ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε πως θεώρησε εξ αρχής ότι μεγάλος πρωταγωνιστής της σειράς και του βιβλίου είναι η Κρήτη. Το ερώτημα για το πως θα μιλάει ο «Αντώνης» τέθηκε σε αυτόν.

Όπως τόνισε οι ντοπιολαλιές χρησιμοποιούνται κυρίως σε κωμικές σειρές και όχι σε δραματικές. Ο ίδιος όμως ήθελε να αναδείξει το Κρητικό στοιχείο. «Ένας Κρητικός καταλαβαίνει ότι δεν μιλάω κρητικά, έχεις κέρδη και απώλειες. Απλώς εύχεσαι τα κέρδη να είναι μεγαλύτερα από τις απώλειες», δήλωσε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Ήμελλος: Ο «Αντώνης» του Σασμού εξομολογείται – «Θαυμάζω τη Μαρία Πρωτόπαππα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα