ΑΡΗΣ

Άρης: Πλέον ορίζει ο ίδιος τη μοίρα του – Το σενάριo που τον αφήνει εκτός play off!

Από αουτσάιντερ, φαβορί για την έξαδα πλέον ο Άρης. Τα γκολ - βαθμοί του Καμαρά και το σενάριο που τον αφήνει εκτός play off!
Άρης: Πλέον ορίζει ο ίδιος τη μοίρα του – Το σενάριo που τον αφήνει εκτός play off!

Με τη νίκη του στη Τρίπολη, ο Άρης έχει τη… μπάλα στα δικά του πόδια όσον αφορά τα play off. Από αουτσάιντερ, φαβορί για την έξαδα πλέον οι Θεσσαλονικείς. Σε ποιες περιπτώσεις μένουν εκτός!

Ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε στη Τρίπολη. Πήρε το τρίποντο κόντρα στους Αρκάδες και πλέον ως 5ος στη βαθμολογία έχει τη τύχη στα δικά του πόδια και δεν εξαρτάται από άλλα αποτελέσματα την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Στους 36 βαθμούς πλέον οι Θεσσαλονικείς, έναν περισσότερο από τον Αστέρα (35β.) που έχει δύο παιχνίδια (Ολυμπιακό, ΑΕΚ εκτός) και δύο παραπάνω από τον ΟΦΗ που την άλλη Κυριακή υποδέχεται τον Απόλλωνα.

Στους 31 ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει Λαμία εντός (28/2) και Βόλο εκτός (6/3).

Ο Άρης με νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ασχολείται με τι κάνουν οι υπόλοιποι και είναι στα play off, αφού τους 39 βαθμούς μπορεί να τους φτάσει ή και να τους περάσει, μόνο ο Αστέρας αν κάνει το 2Χ2.

Αν ο Αστέρας χάσει βαθμούς μεσοβδόμαδα στο Φάληρο και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κερδίσει τη Δευτέρα τη Λαμία, στον Άρη αρκεί και η ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική, αφού σε τριπλή ισοπαλία με Αστέρα και ΟΦΗ στους 37, ο Άρης έχει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ακόμα και στο σενάριο τετραπλής ισοβαθμίας με Αστέρα, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα στους 37 βαθμούς, ο Άρης είναι στην εξάδα, μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού υπερτερεί των Αρκάδων σε διαφορές τερμάτων.

Ένα μόνο το σενάριο που αφήνει εκτός τον Άρη αν πάρει έναν βαθμό με τον Ολυμπιακό. Ο Αστέρας να κερδίσει είτε τους ερυθρόλευκους, είτε την ΑΕΚ και να πάει στους 38 και ο ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει και τους έξι βαθμούς στα δύο παιχνίδια του και να φτάσει τους 37. Σε μια τέτοια περίπτωση,ο Άρης τερματίζει 7ος αφού οι Γιαννιώτες τον κέρδισαν και στα δύο παιχνίδια.

 

Σκοράρει ο Καμαρά, κερδίζει ο Άρης – Οι βαθμοί που έχει δώσει ο Μαυριτανος!

MVP της νίκης του Άρη στη Τρίπολη, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Έστω και με ένα γκολ που είχε και δόση τύχης, οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο «Κολοκοτρώνης». Το έβδομο και το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο, γκολ του Μαυριτανού επιθετικού με τα «κιτρινόμαυρα».

Το πρώτο σε ροή αγώνα, μετά από εκείνο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Σεπτέμβριο! Πριν από πέντε μήνες. Έχουν μεσολαβησει, άλλα πέντε εκ των οποίων τα δύο στο Κύπελλο με τον ΟΦΗ.

Τα άλλα τρία είναι πέναλτι. Στο 5-1 με τον Παναιτωλικό ανοίγει το σκορ, στο 1-0 με τον Ιωνικό πετυχαίνει το γκολ που κρίνει και την αναμέτρηση και σκοράρει και στο Αγρίνιο, το δεύτερο γκολ του Άρη. Γκολ και τρίποντο, αφού όταν σκοράρει ο Καμαρά ο Άρης κερδίζει πάντα!

 

Χωρίς Σούντγκρεν – Μπερτόγλιο με Ολυμπιακό!

Δύο απουσίες προέκυψαν στον Άρη μετά τη νίκη στη Τρίπολη. «Πύρρειος» για τους «κιτρινόμαυρους» αφού την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης», ο Χερμάν Μπούργος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ντάνιελ Σούντγκρεν που με την κίτρινη που πήρε, έφτασε τις τέσσερις και πιθανότατα και τον Φακούντο Μπερτόγλιο που αγωνίστηκε μόλις οκτώ λεπτά αφού έγινε αλλαγή στην αλλαγή λόγω τραυματισμού. Ο Αργεντίνος θα υποβληθεί τη Δευτέρα (28/2) σε μαγνητική, αλλά δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής στο Χαριλάου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Πλέον ορίζει ο ίδιος τη μοίρα του – Το σενάριo που τον αφήνει εκτός play off!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!