ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνος Σόμπολος: Έκλαιγε με μαύρο δάκρυ και είχε σκοτώσει τον άντρα της μαζί με τον εραστή της

Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.
Πάνος Σόμπολος: Έκλαιγε με μαύρο δάκρυ και είχε σκοτώσει τον άντρα της μαζί με τον εραστή της

Ο βετεράνος του αστυνομικού ρεπορτάζ, Πάνος Σόμπολος, συγκλόνισε στη συνέντευξή του στο thecaller, με αφορμή την υπόθεση των θανάτων των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Το θρίλερ συνεχίζεται και η αστυνομία καλείται να λύσει το γρίφο, δίνοντας απαντήσεις. Ο ίδιος έχει καλύψει τα μεγαλύτερα αστυνομικά γεγονότα των τελευταίων χρόνων και αυτή τη φορά αναφέρθηκε σε μια παλιότερη υπόθεση δολοφονίας.

«Όλα ερευνώνται, βρίσκονται στο τραπέζι της έρευνας και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Εγώ τα έχω δει όλα στη ζωή μου. Έχω καλύψει δεκάδες χιλιάδες υποθέσεων και εγκλήματα και δυστυχήματα που με οδηγούν στο να μην αποκλείω τίποτα.

Έχω πάρει συνεντεύξεις από γυναίκες που ενώ μου μιλούσαν να πηγαίνει το δάκρυ κάτω και να φωνάζουν για τον σύζυγό της που είχε χαθεί “βοηθήστε με να βρούμε τον σύζυγό μου” και να κλαίει με μαύρο δάκρυ και αποδεικνύεται αυτή που έκλαιγε ήταν η ίδια που είχε σκοτώσει με τον εραστή της τον σύζυγό, τον είχε θάψει», δήλωσε.

Για το κατά πόσο οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στην υπόθεση τόνισε:

«Για τα δύο πρώτα μεσολάβησε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά για το τελευταίο παιδί θα ρίξουν φως οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις και εκτιμώ ότι η Ασφάλεια θα εξιχνιάσει πλήρως την υπόθεση κι αν τελικά είναι δολοφονία, ανθρωποκτονία από πρόθεση των τριών παιδιών, είμαι βέβαιος ότι θα εξιχνιαστεί, οι δράστες ή ο δράστης , όποιος κι αν είναι θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάνος Σόμπολος: Έκλαιγε με μαύρο δάκρυ και είχε σκοτώσει τον άντρα της μαζί με τον εραστή της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.