ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Έλληνας πρέσβης τους εγκατέλειψε και την κοπάνησε από το Κίεβο;

Απίστευτη καταγγελία Έλληνα εργαζομένου στο Κίεβο. Ο Έλληνας πρέσβης έφυγε, ενώ πρότεινε στους άλλους να μείνουν!
Ουκρανία: Έλληνας πρέσβης τους εγκατέλειψε και την κοπάνησε από το Κίεβο;

Ουκρανία: Απίστευτη ανευθυνότητα, αλλά και προχειρότητα δείχνει η στάση του Έλληνα πρεσβευτή στο Κίεβο, ο οποίος φέρεται να απομακρύνθηκε από την θέση του χωρίς να φροντίσει προηγουμένως για τον ασφαλή επαναπατρισμό των Ελλήνων ομογενών!

Όπως καταγγέλλει στο Documento o Γιάννης Στασινόπουλος, εργαζόμενος σε προάστιο της Ουκρανικής πρωτεύουσας, ανέφερε πως ο Βασίλης Μπουρνόβας «είπε μείνετε και αυτός έφυγε. Και άφησε πίσω του 25 Έλληνες να προσπαθούν να γλιτώσουν όπως – όπως από τις βόμβες και τις εκρήξεις».

Παράλληλα, τόνισε πως «τα δύο προξενεία, της Οδησσού και της Μαριούπολης, αν και στην πρώτη γραμμή του πολέμου, παρέμειναν ανοιχτά. Πάλι καλά που νοιάστηκε η κυπριακή πρεσβεία και αναζήτησε όλους τους Έλληνες που ξέμειναν στο Κίεβο για να τους απομακρύνει με λεωφορείο. Αυτό που συνέβη είναι πρωτοφανές. Νιώθουμε οργή για την εγκατάλειψη».

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε όλα όσα δήλωνε το περασμένο Σάββατο (26/2):

Όλα αυτά τη στιγμή που η ΕΕ προετοιμάζεται για 4 εκατομμύρια Ουκρανούς πρόσφυγες, ενώ από την πλευρά της η χώρα μας γκρεμίζει όλες τις «γέφυρες» με Ρωσία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ουκρανία: Έλληνας πρέσβης τους εγκατέλειψε και την κοπάνησε από το Κίεβο;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.