MEDIA

MasterChef 1/3: Άγριος αγώνας για την παραμονή – «Τα λάθη συνεχίζονται και γίνονται πολλά»

Όλα όσα θα δείτε στο σημερινό συναρπαστικό επεισόδιο του MasterChef 1/3, (21:00).
MasterChef 1/3:  Άγριος αγώνας για την παραμονή – «Τα λάθη συνεχίζονται και γίνονται πολλά»

MasterChef 1/3: Με ένα ακόμη επεισόδιο που θα συγκλονίσει συνεχίζεται το MasterChef που έχει βάλει για τα καλά μπροστά τις μηχανές του αποδεικνύοντας πως το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star θα συνεχιστεί σήμερα όπως αποκαλύπτει και το νέο MasterChef trailer με μια ακόμη δοκιμασία αποχώρησης, την πιο έντονη ίσως μέχρι τώρα στο παιχνίδι.

Τρεις δυνατοί μάγειρες όπως ο Γρηγόρης, ο Χριστόφορος που μόλις επέστρεψε στον διαγωνισμό αλλά και η Αναστασία είχαν χθες (28/2) τις τρεις πιο αδύναμες προσπάθειες στο τεστ δημιουργικότητας με τα υλικά που μοίρασε ο νικητής του Mystery Box, Νίκητας.

Έτσι και οι τρεις τους βρέθηκαν στον τάκο και καλούνται σήμερα να παλέψουν μαγειρικά με φόντο την παραμονή τους στο παιχνίδι, σε μια δοκιμασία που αναμένεται να δοκιμάσει τα όρια τους.

Αντίθετα είναι τα συναισθήματα στο στρατόπεδο της μπλε ομάδας που είδε τον Βασίλη να καταφέρνει να εξασφαλίσει την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας αλλά και κανένα εκ των παικτών της να μην είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

MasterChef 1/3: «Τα λάθη συνεχίζονται και γίνονται πολλά»

Ο πήχης θα είναι ανεβασμένος καθώς στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής θα βρεθεί ο γνωστός σεφ του Macedonia Palace, Σωτήρη Ευαγγέλου, το πιάτο του οποίο θα πρέπει να αντιγράψουν πιστά οι τρεις διαγωνιζόμενοι.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση όπως θα δείτε, με τους παίκτες να δυσκολεύονται αρκετά και να πέφτουν σε πολλές παγίδες που θα τους οδηγήσουν σε μεγάλα λάθη που κοστίζουν.

Τις αστοχίες που υπάρχουν και στις τρεις προσπάθειες θα εντοπίσουν οι κριτές παρέα με τον δημιουργό του πιάτου και θα τονίσουν στους παίκτες, με τον Σωτήρη Χατζηευαγγέλου να τονίζει πως τα λάθη είναι πολλά και συνεχόμενα.

Ποιος θα είναι ο παίκτης που δεν θα καταφέρει να εξασφαλίσει την ποδιά του στον διαγωνισμό; Ποιοι θα έχουν τις λιγότερες αστοχίες και θα καταφέρουν να επιστρέψουν στο σπίτι; H απάντηση σε ακόμη ένα επεισόδιο που θα σαρώσει την τηλεθέαση!

Δείτε το MasterChef trailer 1/3 (21:00):

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef 1/3: Άγριος αγώνας για την παραμονή – «Τα λάθη συνεχίζονται και γίνονται πολλά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα