SPORTIME BET

Μονομαχία τιμής των Δικεφάλων!

Το ντέρμπι των Δικεφάλων προσφέρεται με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr, όπως και άλλοι πέντε αγώνες μέχρι το Σαββατοκύριακο, οι οποίοι παίζονται και συνδυαστικά!
Μονομαχία τιμής των Δικεφάλων!

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και το ίδιο ισχύει για την κανονική περίοδος της πιο συναρπαστικής Super League Interwetten των τελευταίων ετών, η οποία ρίχνει αυλαία το βράδυ της Κυριακής (06/03).

– Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση* για τους παίκτες! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Ιδιαιτέρως… γευστικό ορεκτικό για την τελευταία αγωνιστική ένα ακόμα ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (Τετάρτη 02/03, 20:30), με τους γηπεδούχους να ψάχνουν νίκη – ανάσα για να αφήσουν πίσω τα τελευταία, αρνητικά αποτελέσματα, και οι φιλοξενούμενοι για να παρατείνουν το αήττητο τους στο πρωτάθλημα, το οποίο έχει φτάσει αισίως τα δώδεκα παιχνίδια (εννέα νίκες – τρεις ισοπαλίες).

Η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα το ντέρμπι τιμής των Δικεφάλων στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, μαζί βεβαίως με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

– Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει την δυνατότητα συνδυαστικού πονταρίσματος δύο ή περισσοτέρων αγώνων με 0% γκανιότα, με το πρόγραμμα μέχρι το Σαββατοκύριακο να περιλαμβάνει άλλα πέντε παιχνίδια.

Εκτός, λοιπόν, από την μονομαχία ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, η Interwetten.gr θα προσφέρει με 0% γκανιότα τις παρακάτω αναμετρήσεις: Μπέρνλι – Λέστερ (Τρίτη 01/03, 21:45), Βαλένθια – Αθλέτικ Μπιλμπάο (Τετάρτη 02/03, 22:30), Ατρόμητος – Βόλος (Πέμπτη 03/03, 19:30), Αρμίνια Μπίλεφελντ – Άουγκσμπουργκ (Παρασκευή 04/03, 21:30) και Αλαβές – Σεβίλλη (04/03, 22:00).

Το Κύπελλο στο πιάτο σας!

Η κανονική περίοδος της Super League Interwetten ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα για να δώσει την σκυτάλη στα συναρπαστικά πλέι οφ, την ώρα που το Κύπελλο Ελλάδας έχει φτάσει στα ημιτελικά.

Η Interwetten.gr προσφέρει την δυνατότητα πονταρίσματος στον νικητή, αλλά και συνδυασμού του ζευγαριού του τελικού και του νικητή αυτού. Φαβορί, βάσει αποδόσεων, ο Ολυμπιακός (2,15) και το ζευγάρι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, με νικητή τον πρώτο (2,60), όλα από την Interwetten.gr.

– Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μονομαχία τιμής των Δικεφάλων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.