ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Τα ρεκόρ που έκανε στη Ριζούπολη και θέλει να «σπάσει« με τον Βόλο! (vid)

Ατρόμητος: Ένα ακόμα τρίποντο, ένα ακόμα μηδέν παθητικό, το διψήφιο από τον Απόλλωνα και το +5 από τη Λαμία.
Ατρόμητος:  Τα ρεκόρ που έκανε στη Ριζούπολη και θέλει να «σπάσει« με τον Βόλο! (vid)

Εξ αναβολής παιχνίδι δίνει την Πέμπτη (3/3) ο Ατρόμητος, κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος. Τα ρεκόρ που δημιούργησε κόντρα στον Απόλλωνα και θέλει να «σπάσει» απέναντι στους Θεσσαλούς.

Στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας έβαλε τέσσερα γκολ, δεν μέτρησε κανένα. Ο Ατρόμητος έβαλε δύο με τον Κουλούρη, μέτρησαν και τα δύο και έφυγε νικητής (2-0) από το «Γ. Καμαράς».

Στους 20 βαθμούς οι «κυανόλευκοι», επτά περισσότερους από την τελευταία «Ελαφρά Ταξιαρχία» και με την προοπτική να γίνουν 10, αν το απόγευμα της Πέμπτης (3/3-19,30) στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Βόλο, πάρουν ακόμα τρεις!

Ο Ατρόμητος θα ψάξει κόντρα στους Θεσσαλούς που έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για play off, αλλά και έτσι πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα την Κυριακή, την τρίτη του διαδοχική νίκη. Κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ φέτος. Οι δύο προηγούμενες με Απόλλωνα και Αστέρα Τρίπολης αποτελούν ήδη το φετινό του high score!

Παράλληλα η ομάδα των Δυτικών προαστίων θα αναζητήσει και το μηδέν παθητικό επίσης για τρίτη σερί φορα, κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά. Τα 2-0 με Αρκάδες και Απόλλωνα ήταν τα πρώτα κολλητά παιχνίδια της φετινής Super League που κράτησε ανέπαφη την εστία της!

Πέρα από τα επί μέρους, με μια ακόμα νίκη, ο Ατρόμητος στο +10 από τον Απόλλωνα αποβάλλει το άγχος της 14ης θέσης που οδηγεί απευθείας στη Super League 2 και ανοίγει στο +5 τη διαφορά από την 13η Λαμία, την οποία την έχει σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Προφανώς και δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη μια τέτοια χρονιά στο Περιστέρι, αλλά τουλάχιστον αποφεύγονται τα χειρότερα!




Ίδια αποστολή από Κόλμαν

Χωρίς πολύ χρόνο για ξεκούραση, αλλά και χωρίς απρόοπτα για τον Κρις Κόλμαν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στο Περιστέρι. Σχεδόν η ίδια αποστολή από τον Ουαλλό προπονητή με μόνη διαφοροποιήση τον νεαρό Σάλτα που έμεινε εκτός 24άδας. Εκτος αποστολής για ακόμα μια φορά έμεινε και ο Τόμας Μπεντινέλι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος: Τα ρεκόρ που έκανε στη Ριζούπολη και θέλει να «σπάσει« με τον Βόλο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!