STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βαθμολογία Super League: «Έφυγε» κι άλλο ο Ολυμπιακός, κράτησε το +7 από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ (highlights)

Βαθμολογία Super League: Aύξησε τη διαφορά από τον 2ο ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, διατήρησε το +7 από την 3η ΑΕΚ ο «δικέφαλος» του βορρά.
Βαθμολογία Super League: «Έφυγε» κι άλλο ο Ολυμπιακός, κράτησε το +7 από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ (highlights)

Βαθμολογία Super League: Ο Ολυμπιακός στο +15 μετά το 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης και το 1-1 στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Mέχρι να μπει το πρώτο στο «Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στον Αστέρα, αλλά το 0-0 του 51ου λεπτού, έγινε 4-0 στο 65′!

Τελικό 5-1 στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός στο +15 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας (35β.) παραμένει σε τροχιά εξάδας, αλλά με τις διαδοχικές ήττες των τελευταίων αγωνιστικών, θέλει τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, την 26η αγωνιστική.

Δύσκολο το έργο των Αρκάδων που παίζουν στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, ενώ ο ΟΦΗ (34β.) υποδέχεται τον ουραγό Απόλλωνα και ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο.

Διατηρήθηκε στο +7 από την ΑΕΚ οΠΑΟΚ με τίς δύο ομάδες να τελειώνουν ισόπαλες (1-1) το ματς στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση προηγήθηκε με Γκαρσία (28′)  έχοντας και αριθμητικό μειονέκτημα, αφού λίγο πριν το 1-0, αποβλήθηκε ο Τσιγγάρας, με τον «δικέφαλο» του βορρά να ισοφαρίζει με τον Κούρτιτς (36′), απόρροια τραγικών λαθών, αρχικά του Μάνταλου και στη συνέχεια του Τσιντώντα.




Τα αποτελέσματα των δύο εξ αναβολής αναμετρήσεων:

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 5-1

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1

 

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Κυριακή 6/3 – 19.00

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

Άρης – Ολυμπιακός

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα

Ιωνικός – Παναιτωλικός

ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης

Λαμία – ΠΑΟΚ

 

H βαθμολογία της Super League

vathmologia super league

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαθμολογία Super League: «Έφυγε» κι άλλο ο Ολυμπιακός, κράτησε το +7 από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ (highlights)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!