MEDIA

Survivor διαρροή 5/3: Οριστικό spoiler! – Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Το Sportime έρχεται με το οριστικό Spoiler για τον νικητή του επάθλου του φαγητού στο Survivor!
Survivor διαρροή 5/3: Οριστικό spoiler! – Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Survivor διαρροή 5/3: Χαμός αναμένεται να γίνει και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, όπου θα έχουμε πάρα πολλές ανατροπές.

Όπως είδαμε στο trailer του Survivor, θα έχουμε δύο νέες προσθήκες, μία για κάθε ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Συνολικά όμως θα έχουμε τρεις προσθήκες όπως σας αποκαλύψαμε, ωστόσο δεν είναι γνωστό πότε θα μπει ο τρίτος παίκτης, που όπως φαίνεται θα είναι και ο τελευταίος.

Οι νέες παίκτες έρχονται με γεμάτα στομάχια και πολλή ενέργεια προκειμένου να βοηθήσουν τα μέγιστα Διάσημους και Μαχητές, μέχρι φυσικά να γίνει η ένωση.

Έχουμε βέβαια ακόμα για αυτό. Αρκετό κιόλας. Διότι, ως τότε θα έχουν γίνει πολλά.

Παιδικά περιοδικά σε τιμές έκπληξη από το Magbox.gr

Survivor διαρροή 5/3: Ποιος θα πάρει το έπαθλο φαγητού!

Οι δύο ομάδες μετά τις δύο προσθήκες, θα ριχτούν στη… μάχη για το έπαθλο του φαγητού, που όλοι γνωρίζουμε πλέον το πόσο σημαντικό είναι, με τις δυνάμεις των παικτών που είναι καιρό να έχουν πέσει.

Ο καιρός είναι εξαιρετικός και δεν θα επηρεάσει τους διαγωνιζόμενους στον απαιτητικό αυτό στίβο μάχης,  που θέλει ταχύτητα, ψυχραιμία και καλό στόχο.

Ο άνθρωπος μας στον Άγιο Δομίνικο είναι και πάλι εδώ, επιβεβαιώνοντας την πρώτη μας εκτίμηση, ότι νικητές απόψε θα είναι οι Μπλε.

Οι Διάσημοι φαίνεται ότι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τους, αφού είναι χωρισμένοι στα δύο, κάτι που ξεκάθαρα τους επηρεάζει.

Έτσι λοιπόν θα απολαύσουν οι Μαχητές ένα πλούσιο γεύμα, που θα τους δώσει ενέργεια προκειμένου από την Κυριακή να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία.

Οι ασυλίες σίγουρα θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα, αφού είναι ξεκάθαρο πλέον πώς και οι δύο ομάδες, έχουν συγκεκριμένους παίκτες που θέλουν να διώξουν.

Στους Μαχητές είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ στους Διάσημους η Μυριέλλα έχει δημιουργήσει πάρα πολλές κόντρες.

Επιβεβαίωση!

Για περισσότερα Survivor Spoiler μείνετε συντονισμένοι στο Sportime, που ξέρετε ότι πάντα ενημερώνεστε πρώτοι.

Διαβάστε επίσης

Εκτός Open η Μπέττυ Μαγγίρα;

Μαρία Ηλιάκη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα δικαστήρια – Τι έχει συμβεί

Έτερος Εγώ Νέμεσις: Ξεκινούν τα γυρίσματα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor διαρροή 5/3: Οριστικό spoiler! – Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!