ΓΑΛΛΙΑ

Ποτσετίνο: Αφήνει την Παρί Σεν Ζερμέν για να επιστρέψει στην Premier League;

Εκτός Γαλλίας το μέλλον του Μαουρίσιο Ποτσετίνο;
Ποτσετίνο: Αφήνει την Παρί Σεν Ζερμέν για να επιστρέψει στην Premier League;

Αβέβαιο φαίνεται πως είναι το μέλλον του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TalkSport καθώς στο μυαλό του Αργεντίνου φέρεται να είναι η επιστροφή στην Premier League.

Πιο συγκεκριμένα, ο 50χρονος τεχνικός δείχνει να μην περνάει και τις καλύτερες ημέρες του στο Παρίσι, σε μια πόλη που κατάφερε να ξεχωρίσει και ως ποδοσφαιριστής.

Μπορεί οι Γάλλοι να είναι εντός των στόχων τους όμως η γκρίνια για το θέαμα που αποδίδει η πανίσχυρη Παρί των Μέσι, Νειμάρ και Εμπαπέ δεν ικανοποιεί την ηγεσία της ομάδας.

Είναι λογικό, λοιπόν, ο Αργεντινός τεχνικός να αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον του και τις δυνατότητες που έχει. Αν και είναι αλήθεια ότι πολλά έχουν ειπωθεί για τον ίδιο ως μία από τις επιλογές προτεραιότητας για να βγάλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την κρίση, φαίνεται ότι ο Ποτσετίνο έχει άλλον προορισμό στο μυαλό του.

Αν και ο Λεονάρντο παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η ΠΣΖ δεν σκέφτεται να αφήσει καθόλου τον Ποτσετίνο , σύμφωνα με το TalkSport εκείνος επιθυμεί να επιστρέψει στην Αγγλία και συγκεκριμένα να προπονήσει ξανά την Τότεναμ με την οποία στο πρόσφατο παρελθόν έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League.

Ακόμη, σύμφωνα με δηλώσεις του ο Άλαν Μπραζίλ επιβεβαιώνει πως η επιθυμία του Αργεντίνου είναι να καθίσει και πάλι στον πάγκο των Σπιρουνιών κάτι που όμως δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει και πράξη.

Ο νυν τεχνικός της Παρί άφησε τον πάγκο των Λονδρέζων το 2019, μισό χρόνο αφότου οδήγησε τον σύλλογο στον πρώτο τελικό Champions League στην ιστορία της ομάδας όμως μέχρι και σήμερα διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ιδιοκτήτες της.

Φυσικά για να φορέσει και πάλι ο Ποτσετίνο τις φόρμες της Τότεναμ θα πρέπει να γίνουν μια σειρά από ενέργειες με πρώτη από όλες την απομάκρυνση του Αντόνιο Κόντε από τον πάγκο της κάτι που δεν συγκεντρώνει την δεδομένη στιγμή πολλές πιθανότητες μιας και ο Ιταλός αποτέλεσε διακαή πόθο της ομάδας της Premier μετά την αποχώρηση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποτσετίνο: Αφήνει την Παρί Σεν Ζερμέν για να επιστρέψει στην Premier League;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.