ΑΡΗΣ

Άρης: Το αλώβητο στα ντέρμπι «Βικελίδης» – Τα πλάνα 11άδας του Μπούργος! (highlights)

Άρης: Άχαστος στα ντέρμπι στα «Βικελίδης», οι σκέψεις του Μπούργος για την 11άδα και το πρόβλημα με τις κάρτες!
Άρης: Το αλώβητο στα ντέρμπι «Βικελίδης» – Τα πλάνα 11άδας του Μπούργος! (highlights)

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19.00) και ο στόχος είναι η νίκη και η… 3η θέση πριν την έναρξη των play off!

Με ντέρμπι κλείνει η regular season της Super League για τους «κιτρινόμαυρους». Ο Άρης υποδέχεται τον αήττητο Ολυμπιακό, κάτι που από μόνο του αποτελεί δέλεαρ για την ομάδα του Μπούργος, που με τον Αργεντίνο στον πάγκο της, έχει πάρει… 12 βαθμούς σε δύο παιχνίδια. Έξι στο χορτάρι (Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης) και έξι που επέστρεψαν μέσω CAS.

Χωρίς ήττα ο Ολυμπιακός, αλλά και ο Άρης δεν έχει χάσει από κανέναν της εξάδας στο «Βικελίδης». Κέρδισε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Αστέρα και παραχώρησε ισοπαλία στον ΠΑΟΚ!

Τα νέα δεδομένα φέρνουν τους Θεσσαλονικείς στην εξάδα, οτι κι αν γίνει την τελευταία αγωνιστική, ωστόσο η νέα τάξη πραγμάτων δεν προκαλεί εφησυχασμό. Εξάλλου η συμμετοχή στα play off είναι το μίνιμουμ των στόχων που έχει θέσει για τη φετινή σεζόν ο Άρης. Πλέον, σκοπός η έξοδος στην Ευρώπη. Κάτι που απαιτεί νίκες και βαθμούς μέχρι τέλος.

 

Τρεις απόντες…

Οι απουσίες για τον Μπούργος ήταν μέρες γνωστές. Ο τραυματίας Μπερτόγλιο έμεινε εκτός, ο τιμωρημένος Σούντγκρεν επίσης, καθώς και ο Ματέο Γκαρσία που βρίσκεται στην πατρίδα του, μετά τον θάνατο του πατέρα του. Τα πρόσωπα που τους αντικατέστησαν στην κιτρινόμαυρη αποστολή, Μάνος, Εμπακατά και Λόπεθ.

 

Μια, αναγκαστική αλλαγή!

Στα πρώτα του δείγματα, ο Αργεντίνος κόουτς έδειξε οτι δεν του αρέσουν τα πολλά… πειράματα στην 11άδα. Με τους ίδιους 11 ξεκίνησε κόντρα στον Ατρόμητο και στον Αστέρα Τρίπολης, μια θα είναι η αλλαγή στο αρχικό σχήμα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και αυτή αναγκαστική. Ο Σάκιτς θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Σούντγκρεν.

Κουέστα, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ματίγια, Σάσα, Εντιαγέ, Μαντσίνι, Καμαρά και Ιτούρμπε, οι υπόλοιποι 10 με τον Μπρούνο Γκάμα να θέτει κι αυτός υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.

Oι υπολοιποι της αποστολής είναι οι Σιαμπάνης, Μπεναλουάν, Πάλμα, Λούμορ, Χαΐροβιτς, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Λόπεθ, Μάνος.

 

Πολλοί στο όριο καρτών…

Αρκετοί είναι οι παίκτες του Άρη που είναι στο όριο καρτών. Έξι τον αριθμό οι οποίοι θα είναι και στο αρχικό σχήμα. Καμαρά και Μαντσίνι έχουν από έξι ενώ οι Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια, Ιτούρμπε από τρεις. Και στους έξι, η κουβέντα που έγινε ήταν να αποφύγουν μαρκαρίσματα ή διαμαρτυρίες που θα τους «κιτρινίσουν»!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Το αλώβητο στα ντέρμπι «Βικελίδης» – Τα πλάνα 11άδας του Μπούργος! (highlights)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!