SPORTIME BET

Ώρα (θεμελίων) πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ!

Τo ένα πόδι στα προημιτελικά του Europa Conference League θέλει να βάλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενεί την Γάνδη στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των «16».
Ώρα (θεμελίων) πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ!

48 χρόνια μετά, ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Ευρώπη Μάρτιο μήνα. Και, βεβαίως, ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να συνδυάσει αυτή την ιστορική ευκαιρία και με μια ιστορική επιτυχία στο νεοσύστατο Europa Conference League!

– Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση* για τους παίκτες! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Μετά την Μίντιλαντ, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου φιλοδοξεί να αποκλείσει και την φορμαρισμένη Γάνδη, την οποία υποδέχεται στην Τούμπα (Πέμπτη 10/03, 19:45), στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των «16».

Προερχόμενη από 14 διαδοχικά ματς χωρίς ήττα στην Super League Interwetten, η ελληνική ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια και στην Ευρώπη, ώστε να κάνει το πρώτο βήμα προς τα προημιτελικά του Europa Conference League.

– Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Στο (ελκυστικό) 2,25 ο «άσος» του ΠΑΟΚ, σε έναν αγώνα που προσφέρεται και με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr, μαζί βεβαίως με 190 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει τη δυνατότητα πονταρίσματος δύο ή περισσοτέρων αγώνων με 0% γκανιότα και, στο ευρωπαϊκό τριήμερο, προσφέρει άλλα πέντε ματς, εκτός από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται, λοιπόν, για τα εξής παιχνίδια: Λίβερπουλ – Ίντερ (Τρίτη 08/03, 22:00), Πόρτο – Λιόν (Τετάρτη 09/03, 19:45), Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν (09/03, 22:00), Σεβίλλη – Γουέστ Χαμ (Πέμπτη 10/03, 19:45) και Αταλάντα – Μπάγερ Λεβερκούζεν (10/03, 22:00).

Έρχονται playoffs και playout!

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, βεβαίως, ξεχωρίζει γιατί αρχίζουν τα συναρπαστικά playoffs και playout της Super League Interwetten, όπου θα κριθούν ο πρωταθλητής, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και ο υποβιβασμός.

Η Interwetten.gr θέλει να αποδειχθεί εκ νέου η ιδανική… συμπαίκτρια, προσφέροντας αγώνες με 0% γκανιότα και εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα, στα οποία ξεχωρίζουν τα Combo Bets με τις πολύ υψηλές αποδόσεις.

Σύντομα, βεβαίως, θα διεξαχθούν και τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με την Interwetten.gr να προσφέρει ως επιλογές τον νικητή, αλλά και τον συνδυασμό ακριβές ζευγάρι τελικού και νικητή της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης στην χώρα μας.

– Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ώρα (θεμελίων) πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.