MEDIA

Survivor – Απίστευτη ένταση: Η Βρισηίδα τα «έχωσε» στον Μαρτίκα – Κραυγή και κλάματα από Ταραμπάνκο!

Απίστευτη ένταση επικράτησε στο Survivor στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωση την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022. Βρισηίδα και Ταραμπάνκο βγήκαν εκτός εαυτού!
Survivor – Απίστευτη ένταση: Η Βρισηίδα τα «έχωσε» στον Μαρτίκα – Κραυγή και κλάματα από Ταραμπάνκο!

Όσο κυλούν οι εβδομάδες στο Survivor τόσο πιο πολύ ανεβαίνουν οι εντάσεις. Οι παίκτες εξαντλούνται, πεινάνε, φτάνουν στα όρια τους ψυχικά και σωματικά και αυτό βγαίνει. Στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ την Τρίτη (8/3/2022) η κατάσταση ξέφυγε.

Χαρακτηριστική η αντίδραση από την Κάτια Ταραμπάνκο, όταν μετά από ένα παιχνίδι πονούσε τόσο πολύ που κυριολεκτικά ήταν δακρυσμένη και έτρεμε. Μάλιστα παρά την προσπάθεια των συμπαικτών της να την βοηθήσουν και να την καλμάρουν, ξέσπασε με κραυγή, σε μια απίστευτη στιγμή έντασης.

Νωρίτερα είχε η Ταραμπάνκο είχε βουρκώσει για τη μητέρα της και την Ουκρανία .

Οι εντάσεις όμως στο αποψινό Survivor δεν περιορίστηκαν μόνο σε ατομικό επίπεδο. Με το σκορ για τους «Μαχητές» να γίνεται 7-2 και την Βρισηίδα Ανδριώτου να μην τα καταφέρνει τα νεύρα στην ομάδα των «Διασήμων» ήταν τεντωμένα.

Την ώρα λοιπόν που οι ηττημένοι ανέλυαν τα αίτια της κακής απόδοσής τους, η Βρισηίδα προέβη σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας πέταξε «σπόντα» ότι η δεν κατάφερε καν να ρίξει βολή! Τι το ήθελε, η αντίδρασή της ήταν «εκρηκτική»!

«Ποιος είπε “δεν έριξε καν; Εσύ; Κόψε τα πολλά πολλά, κόψε τα πολλά πολλά γιατι θα σου κόψω… Δεν είναι ωραίο όταν ένας αντίπαλος πάει να παιξει και λες “δεν έπαιξε καν, υποτιμητικά “».

Survivor: Δείτε παρακάτω τα δύο περιστατικά:







Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor – Απίστευτη ένταση: Η Βρισηίδα τα «έχωσε» στον Μαρτίκα – Κραυγή και κλάματα από Ταραμπάνκο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.